„Bună ziua, mă numesc Mihai Ungureanu, si sunt dovada vie că dacă nu dai examenul in trei luni de la terminarea cursului, îl amâni la nesfârșit.

„Bună ziua, mă numesc Mihai Ungureanu, si sunt dovada vie că dacă nu dai examenul in trei luni de la terminarea cursului, îl amâni la nesfârșit.

                    

Cum apreciezi experienta pregatirii petru examenul PMP cu EDU?

Participam la al doilea curs PMP EXAM PREP, la invitația lui Ilie Drăgan, din dorința lui de a avea o finalitate în ceea ce face, un scop. Ocupat cu problemele de zi cu zi, lăsasem examenul pe locul doi și probabil eram pe cale să renunț. 

Excelent curs! Doream de câțiva ani să dau examenul, dar simțeam că nu sunt suficent pregătit. Cursul lui Ilie Drăgan, PMP EXAM PREP, este bine structurat și îți completează perspectiva asupra proceselor.

Te face să vezi atat “the big picture”  cat și detaliile. Modul concis, logic, grafic în care îți prezintă fiecare topic, legăturile între ele, te fac să realizezi că ești în fața unui profesionist adevărat, unul din rarele momente în care ai in fața ta un maestru.

 

Cum te-a ajutat metoda completa RITA carte -curs-soft de simulare?

Și mai sunt intrebarile; pe măsură ce parcurgi cartea “PMP EXAM PREP RITA’S COURSE”, răspunsurile întrebărilor la care nu răspundeai corect încep să aibă sens, să îți schimbe felul in care privești lucrurile.

De fapt asta este: cursul  este MIND CHANGING!

Începi să gândești sistemic, să înțelegi cauzele adevărate ale problemelor și să gândești ținând cont de toți factorii participanți la un proiect. “Third time’s a charm!”. Am ajuns și a treia oara, de data asta la un PMP refresh, tot fiindcă nu am dat examenul la timp si era necesar sa-mi aliniez cunostintele. De data aceasta eram mult mai pregătit și hotarât. M-am programat în ultima zi în care mai putea fi dat examenul, deci era singura șansă să dau examenul, sau trebuia să o iau de la capăt.

Circa zece secunde lungi aștepți după ce termini examenul și pe ecran apare: “TEST REZULT: PASS”. Și atunci îți dai seama: da, Ilie are dreptate, PMP din prima!

MULTUMESC!

Mihai Ungureanu, PMP

Urmatoarele sesiuni PMP Exam PREP aici