#pmcalacarte PM Tools & Techniques 3-4 iunie, Cluj

#pmcalacarte PM Tools & Techniques 3-4 iunie, Cluj

Tocmai ce ne-am întors de la Cluj unde s-a desfașurat modulul I al cursului de PM aplicat care a reunit participanți din industriile de construcții, producție și automatizare, software și dezvoltarea de echipamente noi. A fost primul curs de PM aplicat din Cluj și, recunoaștem că am avut emoții; Clujul este un oraș în care credem și care va juca un rol important in ceea ce vom face in viitor în România. Participanții, unii in rol de PM de puțin timp, alții care iși doresc să inceapă provocatoarea carieră de PM, și, surppriză, PM experimentați care doresc să facă lucrurile ca la carte. Ce a ieșit, citiți mai jos :

„Modul de predare este foarte bun, eliminarea prezentărilor de pe slide-uri și reprezentarea „grafică” a tot ce s-a discutat dau calitate cursului.”

„Interacțiunea activă, pastrată în mod constant între cursanți și trainer este un plus.”

„Cred că voi relua planurile de proiect pentru proiectul la care lucrez acum, astfel încât să identificăm corect toate activitățile necesare.”

„Primul modul a fost prezentat foarte bine. S-a pus accentul pe părțile fundamentale într-un mod bine structurat. Exercițiile practice au reușit să elimine anumite neclarități, apărute în timpul predării părții teoretice.”

„Experiență foarte plăcută și nouă pentru mine. Mi-a plăcut în mod deosebit interactivitatea și modul de prezentare folosind flipchartul.”

„Voi începe să folosesc Project Charterul si WBS în toate proiectele mele!”

„Este cel mai bun curs de PM la care am participant pînă acum!  Asta se datorează modului  în care trainerul interacționează cu noi (cursanții); Explicațiile pe care le dă sunt pe înțelesul tuturor folosind exemple din domeniul de expertiză al fiecărui cursant. Structura cursului este foarte bună.”

„Pentru că imi voi începe activitatea de PM într-o companie nouă, într-un domeniu nu nepărat cunoscut de mine, cu siguranță voi folosi toate informațiile pe care le-am primit până acum!”

„Experiență intensivă! Foarte multe informatții, dar foarte utile! Foarte interactiv, atmosferă bună care a facilitat mult înțelegerea! Mi-a plăcut totul așa cum a fost!”

„Experiență interesantă, modul de abordare și prezentare! Foarte benefică renunțarea la slide-uri și lucrul direct pe exemple.”

Mulțumim și noi pentru experiență și vă așteptăm la modulul II in iulie sau, pentru cei care doresc un curs complet, la sesiunea din Octombrie. Detalii aici PM Fundamentals Cluj.