#pmcalacarte – PM Aplicat – Bucuresti, modulul I al grupei Iunie-Iulie, trainer Ilie Dragan

#pmcalacarte – PM Aplicat – Bucuresti, modulul I al grupei Iunie-Iulie, trainer Ilie Dragan

Astăzi am incheiat modulul I al grupei – București Iunie-Iulie al cursului de PM Fundamentals, PM Tools &  Techiques. Au fost 2 zile extraordinar de solicitante pentru că nivelul cursanților a fost foarte ridicat (participanții au experiență de peste 5-10 ani în construcții, IT , consultanță în managementul resurselor umane sau al fondurilor europene), astfel încât  și provocările au fost pe măsură. Am reușit să punem „pe roate” proiecte din cele mai diverse „Proiectare si execuție P+15 în București”, „Lansare canal de televiziune de știri”, „Migrarea serviciilor IT catre un nou supplier”, „Elaborarea unui program universitar de MASTER in domeniul achzițiilor publice”, proiecte care vor face subiectul lucrărilor de absolvire pentru obținerea certificării ILM – UK   ‘Project Management Fundamentals”. Iată cum văd cursanții modulul I:

„Bine structurat, logic, aplicat!”

„Mi-ar plăcea să fac planificarea proiectelor de acum înainte conform proceselor prezetate aici.”

„Cursul a fost foarte bine dimensionat din punctul de vedere al informațiilor furnizate.”

„Am acumulat foarte multe cunoștințe noi și mi-am clarificat aspecte pe care nu le stăpâneam.”

„Exemplele practice sunt foarte utile în procesul de acumulare.”

„Cursul a fost interactiv, dinamic, explicit! ”

„Mi-a plăcut  modul de prezentare și structurarea informației.”

„În perioada următoare aș dori ca în organizația mea să îmbunătățim implementare proiectelor, să devenim mai organizați, mai structurați și să minimizăm riscurile din faze de planificare”.

„Informație relevantă, bine structurată și prezentată intr-o formă atipică, în sensul bun! Clar vom schimba modul în care abordăm proiectele noi sau cel în curs. Vom lucra mai mult la partea de planificare.”

„Experiența a fost una foarte plăcută, generată de un curs bine structurat.”

Ne vedem la modulul II și pentru cine dorește să-și rezerve loc pentru sesiunile din a doua parte a anului găsește detalii aici.

IMG_20170609_114356 IMG_20170609_114139 IMG_20170609_114411 IMG_20170609_114128 IMG_20170608_155434IMG_20170608_155449