Cum a fost – PM Aplicat – Bucuresti, Februarie 2018

Cum a fost – PM Aplicat – Bucuresti, Februarie 2018

Astazi revenim cu detalii despre desfasurarea primului modul al cursului de PM Aplicat – PM Tools&Techniques, desfasurat in Bucuresti. Partcipantii, foarte activi, vin din industrii  diferite –  automatizare, dezvoltare soft, industria petroliera, avocatura, alimentatie, real-estate si nu in ultimul rand, ONG si voluntariat. Iata cum au vazut primul modul de PM Aplicat:

“Nivelul de detaliu oferit si adaptarea pe diferite exemple au fost cele mai interesante. De asemenea, faptul ca s-au oferit mai multe detalii acolo unde erau probleme/intrebari.”

“Experienta interesanta si foarte bine prezentata. Continut relevant pentru scopul cursului, iar metoda interactiva foarte eficienta.”

„Interesant. O concretizare a aspectelor care nu sunt asa cum ar trebui in activitatea noastra, o confirmare ca exista motive pentru lucrurile care nu merg asa cum ne-am dori. Predare interactiva, nu doar o insiruire de aspecte teoretice.”

“Claritate, concizie, dinamism, reprezentare, exemple. Disponibilitate trainer de a acorda explicatii suplimentare.”

„Fiind prima astfel de experienta pot spune ca a fost una placuta. Profesorul mi-a captat atentia prin limbaj si modul de predare. A repetat etapele anterioare pentru a sedimenta informatiile.”

„Modulul I al acestui curs il consider bine structurat, din punct de vedere al informatiilor continute si al metodei de predare. Desenarea permanenta si punctarea informatiilor cheie au fost de mare ajutor.”

“Structura cursului , informatiile prezentate si intro structura, foarte logice; calitatea informatiilor; abordarea moderna; “energia” metodei de predare; interactiunea.”

“Excelenta si foarte utila, abia astept sa ajung acasa sa aplic cele auzite la curs. Continutul clar si util. Metoda de predare interactiva, pauze suficient de dese si scurte pentru a putea asimila informatia. Faptul ca am si pus in aplicare ceea ce am invatat prin exercitii.”

“Continutul este foarte bine structurat. Informatiile sunt suficiente pentru a intelege propria afacere si greselile de management pe care le fac. Am reusit sa structurez ceea ce stiam natural din experienta acumulata si sa sistematizez/pun la punct un drum de parcurs in urmatoarea perioada.”

„Intra-adevar PM Aplicat!”

“Informatia, desi foarte densa, a fost structurata exemplar, pe intelesul tuturor; informatia s-a completat pe parcursul predarii si a crescut in importanta. Utilizarea desenelor, explicarea acestora pe pasi a fost o resursa extraordinara a cursului. Experienta foarte utila, placuta, lamuritoare, iluminatoare, structuranta.”

„Mi s-au structurat informatiile si procesele pe care le realizam in mod automat, dar fara a le sistematiza eficient. Mi-a placut foarte mult detalierea etapei de planificare si am invatat multe lucruri noi pe care le voi folosi in cadrul proiectelor.”

„Am inteles diferenta dintre PM si PO. Rolul PM in afacerea proprie; structurarea activitatii in propria afacere.”

“Am invatat foarte multe lucruri noi. Ma ajuta sa structurez mult mai bine, mai corect fiecare proiect in parte. Mi-a aratat unde am gresit pana acum. Metoda de predare a fost clara si exacta.”

PM Aplicat! Pentru că….

toti participantii si-au exprimat dorinta de a aplica imediat in roganizatii ceea ce au invatat la curs. Metode, Tehnici sau pur si simplu a face PM altfel, mai bine. Iata ce au declarat ca vor incerca sa implementeze in propriile organizatii:

„Project chart; risk management; stakeholders – matrice; WBS.”

„Carta; WBS; adaptarea metodologiei PM la organizatie.”

„Cum putem adapta si aplica noile cunostinte in activitatea noastra.”

„Schimbari organizationale; decizii interne; implicari in management de proiect – rol primordial pentru P.O.”

„O alta VIZIUNE legata de ajustarea activitatilor si a companiei pe baze noi.”

„Regandirea strategiei organizatiei; crearea unei metodologii de PM in companie.”

„Project chart; risk management; stakeholders – matrice; WBS.”

„Organizarea interna in structura de companie bazata pe proiecte; transferul cunostintelor in intern; procedura proiectelor.”

„Realizare WBS pentru fiecare proiect.”

„Identificarea tututror riscurilor intr-un proiect si metode de prevenire / rezolvare”

Pentru sesiunile urmatoare, pentru PROBABIL, cel mai aplicat curs de management de proiect PM Tools&Techniques

 

IMG_20180208_153317 IMG_20180208_153339 IMG_20180208_153359 IMG_20180209_115949 IMG_20180209_115957 IMG_20180209_120003 IMG_20180209_121410 IMG_20180209_122231