Cluj, Martie – PM Tools & Techniques cu Ilie Dragan

Cluj, Martie – PM Tools & Techniques cu Ilie Dragan

 

Saptamana care tocmai s-a incheiat, am avut privilegiu de a conduce un training de PM aplicat in cadrul unei organizatiei foarte performante, ce activeaza in domeniul dezvoltarilor solutiilor software si a aplicatiilor. A fost o saptamana frumoasa, in care bucuria educatiei a invins aproape toate meetingurile si call-urile programate :)! I-am intrebat la final cum au perceput aceasta experienta si ce anume le-a placut:

 

“Cursul a fost foarte instructiv; gasesc aplicabilitate imediata la cunostintele de PM. Mi-au placut: prezentarea “whiteboard” (fara slide-uri); dezvoltarea continutului interactiva si graduala; exercitiile; sesiunile de Q&A si expertiza trainer-ului.”

 

 

”Continut: info teoretica, exemplificata prin exemple practice. Predare: atitudinea trainer-ului, atmosfera creata, simtul umorului, modalitatea de gestionare a intrebarilor din partea grupului, faptul ca a reusit sa explice foarte simplu concepte complexe, faptul ca a folosit scheme/structuri construite impreuna cu grupul pe flipchart. KUDOS! HATS OFF!”

 

 

”Legatura importanta dintre PM-PS; rolul PM ca si integrator. Personal mi-a confirmat lucuri pe care le faceam mai bine sau mai rau. Legatura dintre organizatie si proiect, ce face si ce nu face un PM. ”

 

„Am inteles PM!”

 

”Continut foarte bine structurat, complet si complex din punct de vedere al cantitatii/calitatii, dar foarte usor de urmarit, inteles si asimilat. Metoda de predare foarte buna, interactiva si dinamica. Trainerul foarte bun din toate punctele de vedere. A facut mai mult, nu s-a rezumat doar la a preda, a raspuns la toate intrebarile cursantilor intr-un mod pertinent si eficient, furnizand un raspuns acceptat.”

 

”Un curs cu “START” si “FINISH” in care s-au explicat pe inteles toate fazele unui proiect din perspectiva de business. Mod de predare interactiv cu explicatii pe flipchart in locul unei prezentari plictisitoare pe slide-uri. Raspunsuri la aproape orice intrebare” de ce facem asta?”. Cred ca e cel mai bine tinut curs din cate am participat.”

 

”Am fost foarte placut impresionat si surprins de ce am invatat in timpul cursului. Stilul de predare a fost foarte placut, iar informatiile foarte bine organizate, prezentate si structurate. Sper sa am ocazia sa aprofundez aceste informatii, mai ales sa pot sa le aplic in reallife. Un curs foarte interesant, il recomand!”

 

”Un curs foarte reusit care a imbinat foarte bine: structura informatiilor, continutul cursului, prezentarea informatiilor, implicarea cursantilor . Un plus pentru carisma, siguranta si implicarea trainerului pe toata durata cursului.”

 

Un training de PM foarte util

”S-a potrivit cu asteptarile mele (consolidare a teoriei de baza). Am apreciat atitudinea si nivelul de cunostinte ale trainer-ului. Echilibru bun intre predarea teoretica si exercitii. Putine slide-uri si deci informatia s-a construit logic si natural pe inputul de la trainer si cursanti.”

 

 

”Experienta oferita de acest curs a fost foarte energica, interactiva si plina de recompense traduse la nivelul beneficiilor aduse de contactul cu detalierea proceselor de management de proiect. Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca limba folosita nu a fost un mix de romana si engleza, numai in corelarea unor termeni cu echivalentul englezesc. Alt lucru ce mi-a placut a fost structura, mai ales descrierea perspectivei organizatiei  in ceea ce priveste proiectele, precum si exercitiile practice la fiecare etapa importanta – a adus lumina asupra unor lucruri usor trecute cu vederea. Metoda de predare foarte faina, interactiva si integratoare cu profilul nostru diferit, folosit ca ansamblu.”

 

 

”Foarte util mie, in conditiile in care am acoperit terminologie specfica PM-ului, eu neavand alta experienta in cadrul unui curs similar am reusit sa clarificam si sa mapam aceste notiuni si din punct de vedere practic, aplicabilitate. Metoda de predare – interactiva si clara. Am apreciat atat adaptarea curiculei la componenta si experienta grupului cat si a exemplelor date/discutate sau propuse de cursanti.”

 

”Un curs foarte interesant, dinamic si axat pe intelegerea conceptelor. Nu a fost doar o predare, ci prin dialog si exercitii, s-au verificat conceptele si intelegerea fiecaruia. Trainer foarte ok, as partcipa cu incredere si la alte cursuri ale lui, se vede pregatirea in domeniu.”

”A fost o experienta foarte placuta si utila. Am apreciat foarte mult: nivelul de cunostinte teoretice si in special practice (experienta) ale trainerului, faptul ca a reusit sa raspunda la intebari pe baza experientei practice avute, echilibrul intre teorie si exercitiile practice, claritate, organizare, structurare, spontaneitate.”

 

Modul de predare a cursului, pe intelesul tuturor!

”A fost unul dintre cele mai interesante cursuri la care am participat pana in prezent. Continut exceptional, la fel si skill-urile lui Ilie! Mi-a placut foarte mult faptul ca a fost un curs interactiv, deschis, am avut ocazia sa-mi insusesc o multitudine de concepte  care sunt convins ca ma vor ajuta enorm in cariera mea de PM. A fost o experienta de gen “learn and fun”, am avut ocazia sa-mi cunosc mai bine si colegii, ceea ce e un lucru pozitiv. Metoda de predare a fost agreeata de toata lumea fiind bazata pe multe exemple practice, foarte relevante pentru un anumit context. Felicitari, Ilie, pentru acest curs!”

 

”O foarte buna experienta de invatare si relationare. Am dorit sa inteleg mai bine principiile care ghideaza project management-ul si am primit raspunsul, plus mult mai multe notiuni, metode, instrumente si detalii despre ce inseamna PM. Foarte relevanta structura cursului, nivelul de detaliere al informatiilor, iar metoda de predare a fost de exceptie! Ilie este un trainer profesionist, focusat pe cursanti si calibrarea informatiilor livrate pe nevoile cursantilor. Mi-a facut placere sa particip la acest curs. Multumesc!”

 

”Continut: foarte bine structurat; CLAR; detaliat pentru a obtine informatia necesara si identificarea activitatilor realizate si mapate pe faze, documente de proiect. Un mod exceptional de sustinere si transmitere a informatiei. Foarte bine organizat, bazat pe practica (exemple) si antrenant. Multumesc pentru toate cunostintele acumulate, clarificate si mapate pe experienta!”

Le multumim pentru gandurile frumoase si le multumim pentru confirmarea faptului ca PM Tools& Techniques , asa cum este construit, este bine primit si participantii identifica concepte cu aplicabilitate imediata.

Programul cursurilor PM TT 2018 il gasiti aici!