Cum a fost la cursul Project Management Tool&Techniques, Iunie 2018

Cum a fost la cursul Project Management Tool&Techniques, Iunie 2018

 

Cum descrieti experienta cursului aplicat de Project Management? Ce anume v-a placut?

“Structura cursului: foarte organizat, dupa fiecare capitol trainer-ul a facut un scurt rezumat pentru a retine punctele cheie, exemplele date, exercitiile.”

”O experienta placuta cu foarte multe notiuni noi invatate. Metoda de predare eficienta si la subiect.”

„Foarte multe informatii predate intr-o perioada relativ mica, dar foarte bine explicate si de inteles de orice persoana.”

 

” Trainerul, domnul Dragan,  a depus tot efortul pentru a-i face pe cursanti sa inteleaga, explicatiile au fost cat se poate de detaliate”

” Informatiile prezentate au fost foarte interesante si utile atat pentru viata profesionala cat si pentru cea personala.”

 

 

”M-am simtit foarte bine, implicata, atmosfera deschisa, feed-back pe bune.”

„Mi-a placut faptul ca am avut tema si am primit feedback!”

„Continutul a fost foarte clar explicat si pe intelesul meu; notiunile au fost repetate si cu legaturi intre module. Prof foarte bun si cu multa experienta. Ma bucur ca am venit 🙂 ”

 

” Experienta din timpul celor 4 zile de curs a fost foarte placuta, metoda de predare foarte clara si cursul a fost unul interactiv. Pentru un curs introductiv in PM informatiile prezentate au fost clare si bine prezentate.”

 

” Continut: logica informatiilor raportata la imaginea in ansamblu asupra PM; detaliile fiecarei etape de PM; clarificarea procesului de PM si transpunerea in practica. Metoda de predare: reprezentare grafica; exercitiile practice; temele. Nota 10 (zece)!”

 

”O experienta foarte placuta, un curs interactiv, trainer-ul te obliga sa gandesti.”

 

”Un curs foarte placut din care am aflat foarte multe informatii noi si utile. Totul este acum mult mai clar in ceea ce priveste obligatiile pe care le are project managerul, ce trebuie sa faca si foarte important ce nu trebuie sa faca.

„Metoda de predare afost foarte potrivita pentru acest curs cu multa interactiune si reprezentare grafica a informatiilor.”

 

Urmatoarele grupe de Project Management  Bucuresti si Cluj aici