Cum a fost la cursul introductiv „Project Management Overview” Februarie 2018

Cum a fost la cursul introductiv „Project Management Overview”  Februarie 2018

Asa arata un curs PM introductiv livrat in interiorul unei companii care implementeaza proiecte si care doreste sa isi creasca maturitatea in PM! Daca iti place cheama-i pe cei de la EDU la tine in companie!

“Experienta a fost una foarte interesanta, cu foarte multe informatii bine definite. Explicatiile, situatiile si exemplele au fost pe intelesul tuturor. Abordarea a fost directa si nu a continut termeni formali.”

“Experienta oferita de acest curs a fost una benefica, interesanta si cu siguranta de mare ajutor in viitor. Pot spune ca am fost captivat pe toata durata cursului si mi-as dori sa pot repeta aceasta experienta.”

“Experienta oferita de acest curs este utila pentru mine personal intrucat au fost clarificate foarte multe lucruri legate de compania in care lucrez. Totodata aceasta experienta imi va fi de folos in viitor. Ma va ajuta sa iau decizii favorabile in diverse situatii atat in cadrul companiei actuale cat si in alta posibila companie. Mi-a placut metoda de predare in tot ansamblul ei intrucat a fost interactiva si nu m-am plictisit deloc.”

“A fost o experienta noua, dinamica care mi-a starnit interesul fata de acest domeniu. Cel mai mult mi-a placut modalitatea de predare si de interactionare din cadrul cursului si faptul ca notiunile, desi noi, au fost explicate pe intelesul tuturor.”

“O experienta placuta, relaxanta, interactiva. Parti PRO: modul de predare interactiv, exemplele folosite; folosirea in predare a raspunsurilor date de participanti; dobandire de noi cunostinte. CONTRA: nu sunt.”

PM introductiv – Experienta neegalata!

“A fost o experienta interesanta si captivanta. Am reusit sa identificam etapele unui proiect si sa corelam teoria cu ceea ce se aplica in activitatea noastra. De acum putem spune ca gandim activitatea de PM in termenii corecti. Ceea ce mi-a placut in mod deosebit este faptul ca s-a insistat pe intelegerea termenilor, notiunilor, precum si a legaturii dintre acestia/acestea.”

“Experienta oferita de acest curs a fost una placuta, o atmosfera degajata cu explicatii basic si foarte clare. Noile cunostinte dobandite in acest curs vor avea aplicabilitate in actiunile desfasurate in cadrul companiei.”

“O experienta din care am acumulat informatii noi, pe care doresc sa le pun in aplicare pe viitor in practica. Modul in care s-a desfasurat cursul a fost unul interactiv, bazat pe brainstorming, lucru care ne-a ajutat sa intelegem mai bine.”

“Dobandire de cunostinte noi. Legatura intre teorie si practica prin care am inteles mai bine importanta proiectelor intr-o organizatie; mi-a placut modul de predare interactiv.”

“Un curs foarte bun in privinta detaliilor si cunostintelor pe care le-am acumulat in aceasta perioada. Cursul a fost explicat in detaliu, astfel am reusit sa imi insusesc concepte si idei despre cum ar trebui sa lucrez in momentul in care sunt implicat intr-un proiect. Cursul a fost fluent si placut si a reusit sa capteze atentia.”

“Experienta cursului ajuta la aplicarea cat mai corecta a procedurilor in organizatie. Am invatat noi strategii de management, un fel de orientare gandita. Modul de predare a fost unul interactiv, foarte interesant, ceea ce a dus la o intelegere mai clara a cursului.”

Care este aplicabilitatea notiunilor de PM introductiv in practica?

“Le multumesc celor care m-au ales sa particip la acest curs. Consider ca informatiile primite ma vor ajuta foarte mult pe plan personal, insa si acum desi functia mea este de responsabil de proiect. Sunt convinsa ca de azi stiu sa gestionez situatiile neprevazute altfel. Sa imbunatatesc lucrul in echipa, sa stiu ce anume sa cer si sa ofer in relationarea cu superiorii, dar si cu clientul. Am acumulat suficiente informatii (de baza) pentru a-mi schimba ideea despre atributiile unui PM si ceea ce trebuie sa presteze acesta. Mi-a placut cel mai mult predarea la nivel schematic, utilizarea ideilor propuse de noi, a termenilor pe intelesul nostru.”

“Definirea clara a activitatilor pe care fiecare trebuie sa le realizeze; implicarea angajatilor in activitatile la care se pricep cel mai bine; o mai buna transmitere a informatiilor la “omuleti”.”

“Cred ca toate metodele/instrumentele prezentate in acest curs pot fi/trebuie implementate in activitatea noastra zilnica.”

“In activitatea mea are aplicabilitate partea de executie in special din cadrul unui proiect.”

“Pe viitor sper sa am ocazia sa pun in practica ceea ce am invatat si sa aprofundez notiunile. In mod sigur am invatat cum sa gestionez riscurile in viata personala si cum sa le abordez.”

Planificare cat mai buna a proiectelor!

“Cu siguranta tot ceea ce am invatat la curs are aplicabilitate in activitatea din cadrul companiei, cu conditia imbunatatirii comunicarii si a relationarii interdepartamentale. Activitatea de PM face parte dintr-un intreg, prin urmare este influentata si influenteaza toate piesele din puzzle-ul numit organizatie.”

“Ca si metode sau instrumente cu aplicabilitate in activitatea mea am regasit: etapele de initiere ale unui proiect; documentele si graficele ce trebuiesc intocmite in faza de planificare pentru o usoara desfasurare a acestuia; intocmirea de rapoarte pentru fiecare Jalon; metode de gestionare a riscurilor si a relatiei cu PO si inclusiv toata organizatia; obiectivele si cerintele foarte clare.”

“Foarte interesante, cu aplicabilitate mare discutia despre constrangeri.”

“Tot cursul are aplicabilitate in practica in activitatea pe care o desfasor in cadrul organizatiei!”

“In activitatea mea, metoda de aplicabilitate din acest curs, care s-ar dovedi folositoare, ar fi integrarea proiectului in organizatie, astfel incat fiecare persoana sa stie rolul si locul in proiect.”

“Toate metodele prezentate pot fi aplicabile cu success in activitatea desfasurata.”

“Da, consider ca are aplicabilitate, insa functia mea nu este de PM, dar pe plan personal sunt convinsa ca pe viitor va fi un atuu participarea la acest curs si acumularea de noi informatii.”

Pentru o oferta adaptata companiei tale, trimite-ne un mesaj, stabilim impreuna obiectivele, calibram modul in care faci proiecte si fa-ti viata mai usoara tie si colegilor tai!

ilie-dragan-pm-fundamentals
PM Introductiv