Cum a fost la cursul de PM Aplicat – Tools & Techniques, Martie 2018

Cum a fost la cursul de PM Aplicat – Tools & Techniques, Martie 2018

Cum ati descrie experienta oferita de acest curs de PM aplicat?

“Experienta buna, informatii noi, mi-a starnit curiozitatea pentru faza urmatoare. Prezentare interactiva si recapitulativa.”

„Experienta Utila – foarte UTILA. Clara, precisa, bine exprimata si concisa. Schimba mult perceptia despre PM. Un lector (Ilie Dragan) DINAMIC, bine pregatit. FELICITARI!”

”Am invatat cum sa aplic cele invatate in cadrul companiei mele, ce lacune exista in “educatia” companiei. Mi-a placut cel mai mult faptul ca, desi este un curs de fundamentals, informatia oferita a fost foarte detaliata, corect exemplificata si modul de prezentare nu a fost grabit. Apreciez deasemenea, faptul ca trainer-ul a fost dispus sa repete informatia acolo unde s-a inteles mai greu.”

”Dupa parcurgerea informatiilor si a orelor de curs pot spune ca imi este mult mai clar unde ma impotmoleam la birou. Stiu clar ce pasi trebuie sa urmez ca sa imi eficientizez munca mea si a echipei.”

„Mi-a placut ca s-au oferit foarte multe exemple si explicatii si ca orice neclaritate a fost lamurita.”

”Experienta foarte interesanta, training interactiv, bazat pe exemple practice. Pe tot parcursul cursului am primit clarificari, feedback pe proiecte active, pe situatii intalnite.”

”Modul de predare a fost unul clar, concis si pe intelesul tuturor avand in vedere aria diversa de aplicabilitate a participantilor. Orele de predare versus pause foarte bine calibrate.”

„A fost o experienta de grup placuta, ambient placut, calitatea participantilor pozitiva.”

PM aplicat cu predare logica si interactiva

”Cea mai importanta si relevanta componenta a cursului care il diferentiaza de altele net este modul de predare pe structuri logice, prezentate de trainer pe flipchart. Experienta foarte placuta, foarte mult dinamism, energie, logica, umor, disponibilitate, concentrare.”

„Best time spent in ultima perioada: condensat, informatii multe, logica, aplicabilitate. Thank you :)”

”Un curs de invatare si acumulare de informatii noi, o structurare mai buna a anumitor cunostinte deja avute. Cel mai mult mi-a placut modul de predare, care a fost explicita si implicarea de care a dat dovada trainer-ul nostru. Multumesc!!!”

.”Informatia parcursa si asimilata pe parcursul celor doua module a depasit cu mult asteptarile atat cantitativ cat si calitativ. Mi s-au clarificat multe aspecte si am identificat moduri in care pot fi aplicate in activitatea curenta.”

”Acumulare de informatii noi in raport cu PM. Structura cursului foarte buna si la obiect.”

”O intelegere exacta a importantei implementarii PMO in companie si a complexitatii acestuia. O experienta sanatoasa in intelegerea managementului bazat pe proiecte. Structura foarte clara si la obiect.”

”Foarte interesant cursul, desi este descris la nivel de informatii de baza, consider ca te ajuta sa gestionezi cu succes un proiect complex. Structura informatiilor foarte bine expusa.”

Multumim frumos si va asteptam la urmatoarele cursuri de Project Management aplicat

EDU.001 copy