Managementul riscurilor / martie 2017- trainer Ilie Drăgan – follow up

Managementul riscurilor / martie 2017- trainer Ilie Drăgan – follow up

Săptămâna trecută am incheiat si primul curs de management al riscurilor organizat in București in acest an. Am avut surpriza plăcută sa avem una dintre cele mai diverse grupe cu participanți din industria de apărare, cercetare dezvoltare, IT, auto, consultanță si petrolieră.

Au fost doua zile pline de energie, in care fiecare a reușit să-și imbogățească și să-și clarifice noțiuni și concepte despre managementul riscurilor astfel încât acum este mult mai clar despre cum și ce inseamnă să faci un plan de management al riscurilor conform bunelor practici.

Participanții au plecat cu un bagaj de cunoștiințe solid si, cel mai important, cu lucruri care le vor folosi imediat in activitatea lor. Iată care a fost feed-backul lor:

„Cursul este aplicat pe realitate versus teorie și permite asimilarea si adoptarea de best practices”.

„I managed to understand the relevancy of risk management in projects and enterprises and the fact that the approach is a structural one. I liked the logical manner of the presentations.”

Energie pură! Informații foarte multe, dar bine structurate. O paralelă foarte bună intre tratarea riscurilor in proiecte și in operațional”

„Excelentă explicația cu procesele in cadrul organizației!”.

„The course was useful because it clarified relevant aspects of risk management. I valued suggestive explanations on flipchart and opened discussions.”

„very good explanations and practical examples to understand how to apply in my specific area of expertise”

„Pentru mine, ca începător, informațiile au fost extraordinare ca volum, calitate si mod de prezentare de către domnul Drăgan. Utilizarea unui model practic din domeniul meu de activitate – cercetare agroalimentară, m-a ajutat foarte mult în înțelegerea managementului riscurilor și imi va fi utilă în derularea proiectului de cercetare actual.”

„A fost un curs foarte bun din punct de vedere al prezentării managementului riscurilor in cadrul proiectelor. Exemplele diferite au fost relevante , modul de explicare a fost clar și la obiect”.

Cei certificati PMP pot revendica 12 PDUs!