Experiența #PMPdinprima, Mihaela Neacșu PMP

Experiența #PMPdinprima, Mihaela Neacșu PMP

Cum ai descrie experiența #PMPdinprima cu EDU ?

‘’Mă bucur foarte mult că am ales EDU pentru PMP Exam Prep! A fost alegerea perfectă pentru mine. Am luat această decizie în urma răsfoirii site-ului și a testimonialelor celorlalți participanți. Ceea ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că am găsit toate informațiile relevante pe site. Când m-am decis să mă înscriu la curs, nu a fost nevoie decat de un e-mail și apoi am primit toate informațiile adiționale de care aveam nevoie din partea reprezentanților EDU.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că am primit cartea de PMP® Exam Prep  fizic, acest lucru m-a făcut să realizez importanța acestui curs, cât și importanța examenului.

După înscriere, așteptam cu nerăbdare primele sesiuni ale cursului. Trebuie să recunosc că m-a fascinat din prima faptul că predarea s-a făcut efectiv prin explicarea logică a tuturor proceselor organizaționale și legătura dintre acestea. Trecând apoi la importanța și rolul managementului de proiect, cu exemple aplicate, cu „notat pe tablă” fără celebrele prezentări PowerPoint. Practic, modalitatea de predare m-a făcut să fiu atentă și trebuie să recunosc că 80% din cunoștințe le-am deprins în timpul cursului de PMP Exam Prep. Ulterior, doar am aprofundat și m-am familiarizat cu termenii PMI și aplicabilitatea acestora.

Am apreciat foarte mult tot suportul lui Ilie în planificarea procesului de învățare după finalizarea sesiunilor de training. Chiar dacă nu m-am ținut de program (din motive personale), am urmat totuși structura de învățare și aprofundare sugerata de Ilie și iată-mă obținând certificarea.

Cum te-au ajutat materialele de pregătire PMP Exam Prep Rita Mulcahy?

M-a ajutat foarte mult și faptul că echipa EDU mi-a pus la dispoziție soft-ul de simulări de examen. L-am găsit foarte util în a identifica părțile pe care nu le stăpâneam așa bine, putând oricând să consult cartea pentru a le aprofunda.

Cum a fost la PMP Exam? Care au fost provocările?

Experiența de la examen a fost unică, cel mai greu mi s-a părut faptul că întrebările chiar necesitau aplicarea bunelor practici de project management. Însă în același timp cred că acesta este farmecul examenului și anume acela că efectiv realizezi dacă stăpânești sau nu aceste practici.

Ce beneficii crezi că are pentru tine faptul că ai trecut prin aceasta experiență?

Sunt foarte încântată de alegerea făcută și sunt foarte fericită că am obținut certificarea. Ținând cont de faptul că o mare parte din activitatea mea se bazează pe identificarea nevoilor de îmbunătățire a proceselor și implementarea acestora, mă bucur foarte mult că voi putea gestiona aceste proiecte conform practicilor PMI pentru a asigura succesul acestor proiecte.

Ce sfaturi ai pentru cei care își doresc certificarea PMP?

Aș dori să transmit celor ce își doresc certificarea PMPEDU  este cel mai bun loc pentru a face acest pas. Ilie este de departe cel mai profesionist trainer cu care am interacționat până acum. Însă trebuie să nu uităm să facem și partea noastră, să tratăm cursul și certificarea cu seriozitatea și respectul cuvenit! Să ne alocăm timpul necesar pentru învățare.

Mulțumesc, Ilie! Mulțumesc, EDU! O experiență minunată ce mă va ajuta să devin și mai performantă în cariera mea.”

Mulțumim și mult succes în continuare, Mihaela!

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Dragan aici