Experiența #PMPdinprima, Cătălin Voicu PMP

Experiența #PMPdinprima, Cătălin Voicu PMP

Cum ai descrie experiența #PMPdinprima cu EDU ?

”Participarea mea la pregătirea pentru examenul PMP și interacțiunea cu EDU a fost o experiență extraordinară și memorabilă. De la început până la sfârșit, fiecare aspect al acestui proces a fost bine organizat și profesionist gestionat.

Sesiunea de PMP Exam Prep a fost cu adevărat unică, deoarece predarea s-a desfășurat fără utilizarea slide-urilor. Această abordare ne-a permis să ne concentrăm pe conținut și să interacționăm mai eficient cu trainer-ul și cu ceilalți participanți. Am apreciat modul în care au fost integrate studii de caz și exemple practice, ceea ce a facilitat înțelegerea conceptelor cheie și a aplicării acestora în scenarii reale.”

 

Cum te-au ajutat materialele de pregătire PMP Exam Prep Rita Mulcahy?

”Cu ajutorul cărții și software-ului pus la dispoziție, am avut acces la informații bogate și structurate într-un mod ușor de înțeles. Suportul post-training a fost de asemenea de apreciat, consolidând cunoștințele dobândite și contribuind la pregătirea pentru examenul final.”

 

Cum a fost la PMP Exam? Care au fost provocările?

”Vorbind despre examen, pot spune că a fost provocator și solicitant, dar în același timp, o confirmare a pregătirii solide pe care am primit-o de la EDU. Ceea ce am considerat mai dificil a fost asigurarea că răspunsurile mele reflectau abordările specifice PMP. Cu toate acestea, pregătirea intensă și materialele informative mi-au oferit încrederea necesară pentru a face față cu succes cerințelor examenului.”

 

Ce beneficii crezi că are pentru tine faptul că ai trecut prin aceasta experiență?

”Beneficiile pe care le-am obținut prin trecerea prin această experiență și alegerea de a urma acest drum sunt de necontestat. Certificarea PMP m-a validat că profesionist în domeniul managementului de proiect și mi-a deschis uși noi de carieră.

Experiența mea cu EDU m-a înzestrat cu competențele necesare pentru a aborda cu încredere proiecte complexe, să gestionez echipe și să obțin rezultate semnificative. A fost o investiție în dezvoltarea mea profesională și personală, care va oferi beneficii pe termen lung.”

 

Ce sfaturi ai pentru cei care își doresc certificarea PMP?

”Pentru cei care își doresc certificarea PMP, aș recomanda să își asigure o pregătire solidă și bine structurată. EDU a fost o alegere excelentă pentru mine , oferind materiale de studiu de calitate, sesiuni interactive și suport post-training excelent.

Este important să fii dedicat și să te implici pe deplin în procesul de învățare, să rezolvi exerciții practice pentru a-ți consolida cunoștințele.

Nu uitați să vă creați un plan de studiu și să vă acordați timp suficient pentru pregătirea examenului. Cu perseverență și determinare, certificarea PMP poate deveni o realizare remarcabilă în carieră.”

 

Mulțumim și mult succes în continuare, Cătălin!

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Dragan aici