Cum am obtinut certificarea PMP 49 „Cursul m-a ajutat mult. Metoda fara slide-uri e SUPER!”

Cum am obtinut certificarea PMP 49 „Cursul m-a ajutat mult. Metoda fara slide-uri e SUPER!”

Grupele din decembrie au ajuns la varful perioadei de examen! Pana la acest moment aproximativ 10 persoane au fost deja la examenul PMP si au luat certificarea din prima incercare :). Mai jos avem testimonialul unui participant la grupa PMP Exam Prep 4-8 decembrie Bucuresti, care activeaza in domeniul constructiilor si pentru care pegatirea cu EDU a facut diferenta in pregatire.
Cum ai descrie experienta pregatirii examenului PMP cu EDU?

Intr-un cuvant: profesionist. Pasii sunt logici si faciliteaza „asezarea” cunostintelor. La curs fara sa citesti cartea RITA PMP Exam Prep   este greu. Cursul m-a ajutat mult. Metoda de predare a trainerului „fara slide-uri”  => SUPER
Cum te-a ajutat metoda RITA ?

Structureaza foarte logic materia. Soft-ul PM FasTrack te ajuta dar intrebarile de la examen sunt in marea lor majoritate diferite ca formulare fata de cele din chestionare soft. Chiar am fost surprins la inceputul examenului de aceasta diferenta.

Cum a fost la examenul PMP?

Cum am spus, m-au surprins formularile intrebarilor. Foarte scurte ca enunt, foarte multe cu tools & techniques. Putine intrebari din EVM sau critical path sau ceva cu calcul matematic si formule. Numai intrebari situationale.
Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta?

Personal eram pe drumul acesta. Practic mi-am structurat cunostintele de PM. Am umplut golurile. Consider ca am mai urcat o treapta in dezvoltarea mea personala. Am pornit intr-un proiect de dezvoltare a firmei personale asa ca voi folosi cu siguranta cunostintele de PM acumulate.
Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc si certificarea PMP?

Consider ca este o certificare utila daca esti implicat in proiecte mari. PMP este despre o lume ideala. Iar noi nu traim intr-o lume ideala…..

Sfatul ar fi sa isi ia certificarea dupa ce capata o experienta practica in managementul proiectelor. Nu pot mentiona o perioada pt ca depinde de complexitatea proiectelor in care sunt implicati.

Oricum, SUCCES doritorilor!!!

Dan Boicu, PMP

pmp fast trackPMP