Cum am obtinut #certificareaPMP – 37 „Experiența PMP a fost una foarte valoroasă!” #pmpdinprima #iliedragan #metodarita #pmpbenefits

Cum am obtinut #certificareaPMP – 37 „Experiența PMP a fost una foarte valoroasă!” #pmpdinprima #iliedragan #metodarita #pmpbenefits

„Salut Ilie,

In primul rand vreau sa iti multumesc pentru cursul excelent pe care l-ai sustinut! Cursul PMP Exam Prep a fost foarte pragmatic, orientat pe aplicabilitatea in munca de zi cu zi a tehnicilor de project management din PMP Exam Prep. Cele 5 zile au fost intense si au necesitat multa atentie si concentrare.

Vreau sa te felicit pentru modul profesionist in care ai condus activitatile si ca ai reusit sa tii concentrata pe topic o sala intreaga de Project Manageri!

Consider metoda Rita o metoda foarte buna pentru a fundamenta cunostintele de Project Management. Dincolo de Tips&Tricks pentru examenul PMP ofera multe sfaturi practice pentru adresarea problemelor care are apar in proiecte. Intrebarile de la sfarsitul capitolelor si din FastTrack sunt foarte bune pentru a valida intelegerea conceptelor. Ca si nivel de dificultate le consider peste cele de la examen.

Experienta cursului cu EDU, a studiului PMP Exam Prep si a examenului a fost foarte valoroasa pentru mine. Un beneficiu major a fost ca am identificat lucruri pe care le pot imbunatati in activitatile de project management pe care le desfasor. Un alt beneficiu este ca mi-a crescut nivelul de incredere in abilitatile mele de project management in contextul unui background tehnic, fara educatie formala in management.

Experienta examenului este una intensa si necesita concentrare de-a lungul celor 4 ore. In mod amuzant cea mai grea parte “de suportat” au fost procedurile de check-in de la centrul de examinare :).

Intrebarile mi-au parut mai usoare decat cele din materialele de pregatire RITA, dar  este un numar mare si e nevoie de minte limpede.

Pentru cei care vor sa obtina certificarea PMP recomand cu incredere cursul cu Ilie, pastrarea notelor de la curs si revizuirea lor inainte de examen. De asemenea, cred ca ajuta cu 1-2 zile inainte de examen revizuirea “Tricks of the Trade” din PMP Exam Prep.

Multumesc si mult succes,

Radu Ciupe, PMP

Project Manager

iQuest Technologies

Ianuarie 2018

Program sesiuni PMP 2018 in România – Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi