Cum am obtinut certificarea PMP – 33 „Informatia este foarte bine structurata!” #pmpdinprima #iliedragan #ritamulcahy

Cum am obtinut certificarea PMP – 33 „Informatia este foarte bine structurata!” #pmpdinprima #iliedragan #ritamulcahy
„Cum ai descrie experienta cursului si pregatirii cu noi?

 Metoda EDU FIRST mi se pare una practica, conceptele sunt foarte clar explicate in asa fel incat la finalul cursului ai o baza logica pentru asimilarea notiunilor de Project Management. Mi-a placut foarte mult si suportul de care am beneficiat dupa curs, Ilie Dragan m-a ajutat foarte mult, revizuindu-mi aplicatia catre PMI si clarificandu-mi unele intrebari al caror raspuns era greu de inteles.

Cum te-a ajutat metoda RITA ?

Materialele PMP si abordarea RITA MULCAHY mi se par  foarte eficiente  in pregatirea examenului PMP. Informatia este foarte bine structurata iar punctele sensibile (care ar putea ridica probleme la examen) sunt evidentiate foarte clar. Mai mult, PMP FASTrack-ul este de real ajutor fiind un simulator foarte bun al examenului PMP. Eu am facut doua simulari PMP si un Super PMP (inainte de examenul propriu zis).

Ce ti s-a parut greu la examen?

 Intrebarile  de la examen au fost foarte similare ca si structura si continut cu cele din Rita dar nu exact la fel. Ma asteptam ca examenul sa contina mai multe intrebari de calcul (Critical Path, Earned Value …). Am terminat examenul in 3:30 cu o pauza de 5 min dupa 2 ore. In ultimele 30 min am revizuit intrebarile marcate pentru review.

Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta?

 Experienta PMP m-a facut sa inteleg mult mai bine complexitatea unui proiect. Imi place mult abordarea PMI in Project Management si sunt convins ca certificarea PMP a fost doar inceputul unui proces de invatare continua – care imi doresc sa devina o parte integranta a activitatii mele profesionale.

Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc si certificarea PMP?

Celor care vor sa obtina certificarea PMP le recomand sa apeleze cu incredere la Edu First, sa fie atenti la explicatiile lui Ilie de la curs si sa dea examenul odihniti.

Felicitari Ilie pentru implicarea si pasiunea cu care gestionezi aceast curs !  Sper sa ne revedem si cu alte ocazii (cursuri)!
Multumesc,
Ionut Timis, PMP”