Cum am invatat pentru examenul PMP – 9

Buna ziua Ilie,

Am revenit asa cum am promis (cu o mica intarziere) !!!

Sunt foarte fericita sa raportez ca a brand new PMP is in town!

Perioada mea de pregatire a fost una intensa dar si placuta – a durat 4-5 luni (6-7 ore in weekend, iar in ultima luna in fiecare zi cate 6 ore) – este intr-adevar un journey.

Am urmat sfatul de a citi cartea Ritei de 2 ori pentru a putea intelege procesele si notiunile, mi-am notat tot ce era important, am facut testele de la sfarsitul fiecarui capitol si credeam ca sunt suficient de pregatita si fara a urma cursul PMP EXAM PREP cu ILIE DRAGAN, sau cel putin credeam ca nu avea sa imi aduca nimic nou. Gresit! Cursul sustinut de Ilie Dragan a fost baza solida care mi-a fost de real ajutor la examen. Cursul a fost interactiv si m-a invatat sa inteleg mult mai bine logica proceselor de management de proiect si modul in care acestea interactioneaza, astfel incat la examen nu a fost necesar sa imi mai notez ceva pe foaie. Simularile PMP Exam de pe softul FAST Track sunt de benefice pentru a-ti descoperi lacunele dar si pentru a-ti antrena rezistanta si concentrarea pentru 4 ore.

Examenul a fost dificil abordand foarte multe intrebari situationale despre change requests, risk management, stakeholder management, communication management, dar si intrebari EVM, critical paths. Am terminat intrebarile in exact 3 ore, pastrandu-mi o ora pentru intrebarile “ marked for review” asa cum ma pregatisem si la simulari.

Nimic mai frumos decat sa vezi “Congratulations” pe ecran la finalul examenului. As vrea sa ii multumesc inca o data lui Ilie Dragan pentru exceptionalul curs, tips and tricks si pentru materiale. Sper sa revin si pentru alte cursuri.

 DC, Manager Oracle