Cum am invatat pentru examenul PMP -11

Cum am invatat pentru examenul PMP -11

Buna Ilie, 

La Multi Ani si un 2017 minunat, cu multe proiecte de success!!

 Multumesc pentru curs, pentru ajutor in procesul de aplicare si pentru pumnii tinuti! Saptamana trecuta am avut examenul si am intrat in noul an cu certificarea PMP (yeey).

 Examenul mi s-a parut ok, cursul m-a pregatit foarte bine pentru a intelege modul de gandire PMI si intrebarile nu mi s-au parut grele. Aparent la Planning sunt Proficient. :))

 Cum m-am pregatit? Am citit cartea Ritei, Flash Cards, definitiile importante din PMBOK si  am facut simulari cu ajutorul FastTrack. Metoda RITA si materialele puse la dispozitie  sunt foarte bine organizate, usor de parcurs si se completeaza reciproc. Rita are un mod foarte direct si simplu de a explica orice concept cee ce ajuta. Am facut o simulare completa si jumatate de Super PMP cu o zi inainte de examen  si asa am finalizat procesul de invatare.

 Cursul mi-a placut foarte mult, a fost bine structurat, ritmul  fost alert si m-a ajutat sa vad anumite legaturi intre procese de care nu imi dadusem seama din carte. Exercitiul cu scrierea Planningului si a Integrated Change Control a fost foarte folositor – din carte nu le-as fi retinut.

Trainerul este foarte bine pregatit pentru orice subiect din Management de Proiect. Ce mi se pare cel mai important este ca ‘goes the extra mile’ si poti fi sigur ca la sfarsitul cursului esti deja bine pregatit.

Examenul mi s-a parut ok; cele mai usoare intrebari au fost din time management si integrated change control. Mai complicate au fost unele intrebari situationale in care trebuia sa iti dai seama care este ‘the first thing to do’.

Si acum…Start La PDU-uri!! J

 

O zi frumoasa,

 R, Manager Oracle