Cum am invatat pentru examen – 4

Buna tuturor,

Ma alatur si eu celor care au sustinut examenul, l-am luat zilele trecute si am rasuflat usurat)

Cateva impresii la cald:

– multe intrebari din Stakeholder Management, Scope si Quality, Risk, Human Resource ( conflicte etc.); ca si procese din Initiating ( cred ca au fost vreo 6 intrebari sau mai multe doar despre project charter), si Planning foarte multe.. putin din Procurement si Communication,  calcule nu prea, ceva simplu de cost variance si critical path dar nu ceva complex..

– timpul a fost o provocare – cel putin pentru mine – nici macar nu am reusit sa ma intorc ca sa revizuiesc intrebarile marcate,, am terminat la limita, iar ultimele intrebari le-am trecut in mare graba pentru ca efectiv nu mai era timp.. greseala mea a fost – si nu recomand – ca am stat destul de mult la primele 50 de intrebari si ulterior am stat tot examenul cu presiunea timpului…

– intrebarile sunt putin peste cele din Rita ca nivel de dificultate, insa la fel cum au recomandat si colegii anterior urmand sfatul lui Ilie – inainte de a raspunde cheia este sa te prinzi unde exact te afli ca si proces, si se pot elimina 1-2 variante..

– m-au ajutat mult cateva simulari Fast track in zilele inainte de examen, astfel am putut sa ma intorc la manual si sa revizuiesc aspectele neclare..

Cam atat din ce imi amintesc la cald, daca pot fi de folos cu ceva – cu mare drag!

Mult succes tuturor care se pregatesc sa il dea, va tin pumnii, si relansez invitatia sa ne vedem, cand se poate si pe masura ce vor da si colegii,  sa sarbatorim  impreuna promovarea)

O.