#PMP din Prima – cum am învățat la examenul PMP 15 – mai 2017

„Pentru susținerea cu succes a examenului PMP sunt necesare cunoștințe teoretice profunde în domeniul Project Managementului, precum și o gândire logică pentru a utiliza eficient aceste cunoștințe în contextul proiectelor mari. Materialele care au fost furnizate de către Edu Eupc au contribuit la formarea acestui mod de gândire.

Sistematizarea principiilor de baza de PM, în timpul sesiunii ”PM de la A la Z”, a fost benefică pentru a înțelege integrarea mediului de proiecte în sistemul numit „companie”.

În timpul PMP Exam Prep, am descoperit anumite particularități privind procesele din cadrul proiectului (ex. planificarea, managementul schimbărilor etc.), care nu au fost clare în timpul lecturii materialelor teoretice. De asemenea, descoperisem diferite strategii de „atacare” a întrebărilor de examen, o abordare, ce să recunosc, m-a ajutat mult în timpul examenului.

Materialul de pregătire oferit de Edu Eupc a fost un complement potrivit pentru PMBoK, ce m-a ajutat mult la interpretarea standardului de Project management.

Pentru viitorii aspiranți pot sugera să facă un plan de pregătire și să fie disciplinați în timpul executării lui, căci obținerea certificării PMP este în sine un proiect și merită să fie tratat corespunzător.

”Amat Victoria Curam” –lat. ”Victoria iubește pregătirea”.

Mult succes,

Artiom Cociu, PMP”