Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti – August „Cursul mi-a depășit așteptările”

Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti – August „Cursul mi-a depășit așteptările”

Cum descrieti #experientaEDU pentru cursul PMP Exam Prep?

Cursul mi-a depășit așteptările. Cel mai mult am apreciat abordarea structurată a informațiilor, reprezentarea lor schematic și viziunea integrată față de carte. Cartea este un instrument foarte util, toate metodele folosite, atât în carte cât și curs, facilitează învățarea logică. Mulțumesc!”

„Informația este structurată pe înțelesul cursanților!”

„Tips&Tricks pentru examen, focus pe informația care are pondere semnificativă în examinare, cuvinte cheie, etc.  Aș prefera ca pentru clarificări să fie furnizate exemple reale simple, ușor de interpretat.”

 

„Experiența de la curs m-a ajutat să structurez informația din RITA și cu siguranță mă va ajuta și pe viitor în real life.”

M-ar fi ajutat mai multe exemple legate de diverse situații apărute pe parcursul cursului (ex: practici în altă companie, diverse template-uri pentru anumite documente etc.) Ilie a explicat foarte bine structura și controlul; s-a focusat pe rezultat mai degrabă decât pe detaliu. Aș mai fi deschisă să particip și a alte cursuri pe care le ține Ilie.”

„Experiența acestui curs a fost excelentă. Ilie are cele mai bune aptitudini de trainer, a explicat și prezentat cu mare claritate tematica și a răspuns clar la întrebările noastre.

Metoda de predare este foarte eficientă. Cred că m-a ajutat foarte mult în înțelegerea acestui subiect. Mulțumesc mult!”

„Ce mi-a plăcut: Structura cursului, explicațiile logice și flow-ul general al fiecărei zi + desenele!

  Trainer-ul a avut răbdare să răspundă la toate întrebările (chiar și la cele inutile), să ofere numeroase exemple reale și s-a conectat bine cu sala.

Cartea pare în regulă, atât cât am parcurs-o. Aș fi vrut să trecem ceva mai repede peste insistențele unor colegi de a rămâne mult prea mult pe anumite subiecte, mai ales când NU aveau legătură cu scopul cursului.”

„Un curs greu, predat într-o manieră foarte structurată, simplificată, grație trainer-ului. Modul în care a prezentat materia, se potrivește modului meu de învățare, așa că mă consider norocoasă :).

Cursul îmi va folosi în viață de zi cu zi, așa că va mulțumesc frumos!

Am fost plăcut surprinsă că nu a existat material de prezentare (slide-uri, flipchart deja pregătit). Asta a demonstrat încă o dată că Ilie este un trainer foarte bun.”

„Ce mi-a plăcut: Structura informației – același tipar pe fiecare k-area, evidențierea  aspectelor cheie, referire la alte procese pentru a înțelege imaginea mai în ansamblu.

Energia, atitudinea și disponibilitatea trainerului. Exersarea întrebărilor de examen.

Nu doar că mă simt mai pregătită pentru a parcurge cartea înainte de examen, dar în aceste zile de curs am câștigat cunoștințe noi de PM care deja mă ajuta în munca mea :).

Mulțumesc, Ilie! :)”

 

„O experiență utilă cu o structurare logică a materialului. Nota maximă pentru trainer, material și metoda de predare!”

„Experiență foarte utilă, care m-a ajutat să descopăr multă informație nouă lacune proprii și organizationale. Mi-a plăcut: Stilul de predare al trainerului. Oferire de suport adițional cu sintetizare a structurii înainte de curs și apoi explicarea în detail + carte. Cartea prea detaliată și greu de sintetizat info într-o structura ușor memorabilia. Exam Prep – OK. Trainer cu experiență clar/concis din explicații, cu elevi nepregătiți :)! Recomandări de PM Basic înainte de PMP EXAM PREP.”

„Informațiile oferite au avut o structura logică, ușor de înțeles astfel încât materialul oferit în carte va fi mult mai ușor de parcurs și chiar mă gândesc că aș putea lua examenul 🙂 Nu trebuie schimbat nimic, nicio recomandare de îmbunătățire! Ilie este cel mai bun trainer pe care am avut onoarea să îl cunosc! Structurat, organizat, foarte informat și logic. Felicitări!

„Vă mulțumim pentru feedback, succes la examen și așteptăm vești despre obținerea certificării PMP!

Programul PMP Exam Prep pe 2018 si 2019 aici