Cum a fost la examenul PMP 21 – noiembrie 2017 – #PMPdinprima #metoda RITA #iliedragan

Cum a fost la examenul PMP 21 – noiembrie 2017 – #PMPdinprima #metoda RITA #iliedragan

Noiembrie a inceput cum nu se putea mai bine, pentru ca inca un participant, care a venit la noi la curs tocmai din Italia, unde lucreaza la o unul dintre liderii de piata in sectorul respăectiv de activitate. L-am rugat sa ne spuna #cumafostlaexamneulpmp

Cum te-a ajutat metoda noastra pentru a trece din prim examenul PMP?

„Multi prieteni mi-au sugerat metoda Ritei Mulcahy pentru a invata pentru PMP si iata ca au avut dreptate! Atat cursul cat si cartea folosesc tehnici moderne de invatare care te ajuta sa intelegi si sa fixezi informatia. In cazul meu, neavand experienta de PM dupa metoda PMI, cred ca mi-ar fi fost foarte greu sa iau examenul invatand dupa PMBok.”

Ce ti-a placut la noi la curs? cum ai descrie experienta?

„Cursul a fost bine structurat, a acoperit toata materia si m-a ajutat sa identific golurile de la momentul respectiv. Toata stima pentru trainer, Ilie care a reusit sa lucreze eficient atat cu incepatori cat si cu profesionistii care aveau multi ani experienta.”

Ce ti s-a parut greu la examen?

„Nu e de neglijat faptul ca trebuie sa raspunzi la 200 de intrebari in 4 ore. Poate avea un efect puternic asupra ta. Si nici intrebarile cu mai multe raspunsuri corecte nu vin chiar la indemana. Dar simulatorul Fast Track RITA Mulcahy m-a ajutat sa ma obisnuiesc atat cu examenul cat si cu intrebarile de genul.”

Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta si ai luat-o pe acest drum?

„E inca devreme sa pot vorbi despre beneficii. Mi-am dorit sa pot folosi o metodologie in activitatea mea profesionala iar acum voi putea face asta. Sper sa-mi aduca si beneficii pe termen lung.”

Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc certificarea PMP?

„Cred ca metodologia PMI este foarte utila in activitatea de project management si cred ca Rita a facut o treaba foarte buna in a o face inteleasa. Nu e asa de greu sa iei certificarea daca iti dai sansa sa le inveti. Succes!”

Multumim frumos si va asteptam la sesiunile viitoare pentru obtinerea certificarii PMP sau PDUs necesare mentinerii certificarii!