Cum a fost la examenul PMP 32 „Cel mai bun trainer pe care l-am cunoscut!” #pmpdinprima #iliedragan #metodarita

Cum a fost la examenul PMP 32 „Cel mai bun trainer pe care l-am cunoscut!” #pmpdinprima #iliedragan #metodarita
„Multumesc Ilie! Apreciez mult ajutorul tau! Inainte de curs am citit putin pe net despre metoda de pregatire Rita Mulcahy  iar ideea generala este ca ar fi cea mai buna metoda worldwide. La finalul cursului am putut sa confirm si eu acest lucru!
Cursul PMP Exam Prep a fost intens cu multa informatie, placut, foarte bine structurat si cu focus pe subiectele cele mai dificile. Ilie este cel mai bun trainer pe care l-am cunoscut, iar explicatiile si exercitiile au fost foarte folositoare in sedimentarea informatiilor. Inainte de curs m-a ajutat mult ca am citit cartea Rita PMP Exam Prep si asta m-a ajutat sa tin pasul. Dupa curs cand am parcurs a doua oara cartea, mi s-a parut mult mai logic totul.
Apreciez foarte mult faptul ca Ilie ne-a oferit ghidare si lamurit neclaritati si dupa terminarea cursului! Dupa ce mi-am facut aplicatia la PMI am fost seletat pentru Audit. Ca si sfat sa tratati cu seriozitate partea de descriere a experientei profesionale!
Examenul mi s-a parut greu, si pe langa complexitatea intrebarilor (majoritatea situationale) este destul de dificil sa ramai concentrat 4 ore. Dar aici am simtit cel mai bine hint-urile de la Ilie. Inainte sa incep mi-am scris pe foaia de ciorna procesele din planning (dupa cum a sugerat Ilie) am folosit 6 minute din timp dar am salvat foarte mult timp la intrebarile din planning. Primele 10 de intrebari mi s-au parut foarte dificile si diferite fara de cele din carte, mi-am luat 2 minute in care m-am linistit si am continuat. Dupa cateva intrebari am intrat in ritm si le-am terminat in 3.5 ore In ultima jumatate de ora am reusit sa parcurg o parte din intrebarile marcate.
Multumesc mult Ilie! Cu ajutorul tau mi-am indeplinit cel mai important obiectiv pe anul acesta! Am inceput sa am proiecte din ce in ce mai complexe si am ales sa fac cursul PMP sa ma motivez sa studiez metodele prin care sa pot coordona corect proiectele. Cu siguranta am ales trainingul PMP si certificarea potrivita.
Ca si sfat pentru cei care isi doresc certificarea PMP este sa tina cont de sfaturile lui Ilie, sa fie atenti la curs si sa citeasca cartea PMP Exam Prep (eu am citit-o de 2 ori si a 3-a oara am citit doar highlite-urile) .
Sarbatori fericite!
Bosch Automotive Electronics