Cum a fost la examenul PMP 26 „Cel mai bun curs la care am fost până acum!” #metodarita #iliedragan #pmpexamprep

Cum a fost la examenul PMP 26 „Cel mai bun curs la care am fost până acum!” #metodarita #iliedragan #pmpexamprep
In ultima saptamana a lunii noiembrie, un alt absolvent al cursului nostru de PMP Exam Prep a obtinut certificarea, ducand numarul celor certificati in noiembrie la 6 persoane!
Cum ai descrie experienta cursului si pregatirii cu noi? 
Curs complet (poate cel mai bun curs la care am fost pana acum) a atins chiar si cunostinte „basic” cu raspunsuri punctuale si complete la intrebarile cursantilor. O structurare foarte buna a cursului, expunere concisa si clara. Acopera toate capitolele si focuseaza pe aspectele importante.
 
Cum te-a ajutat metoda RITA ?
Prin Structurarea Knowledge areas si Integrarea cu process groups; prezentarea la fiecare knowledge area  input/output/tools & techniques, mult mai usor de interconectat si inteles dacat in PMBok!! Materialele foarte bune, metoda de predare ingenioasa,  avand in centru intelegerea conceptelor!
Ce ti s-a parut greu la examen?
Wordingul a fost putin diferit, putin mai greoi, a trebuit o atentie mai mare la citire/intelegere. In rest, nu am avut probleme in a raspunde,
Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta si ai luat-o pe acest drum?
In primul rand mi-am structurat foarte bine materia, apoi am inteles unele parti din trecut cu lacune. Ma ajuta sa conduc mai bine un proiect (in masura in care structura organizatorica o va permite) si de ce nu, deschide oportunitati de joburi/cariera.
Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc certificarea PMP?
Intr-adevar conteaza mult si experienta, asa cum se mentioneaza in manualul Rita, dar trebuie invatat structurat si nu mecanic, ci trebuie inteles procesul, iar in aceasta privinta pot spune ca pregatirea cu Ilie si-a atins obiectivele.
 
Multumesc,
Gabriel Cozma, PMP”