Cum a fost la examenul ACP 23- Noiembrie 2017 #acpdinprima #mikegriffiths #metodaRITA

Cum a fost la examenul ACP 23-  Noiembrie 2017 #acpdinprima #mikegriffiths #metodaRITA

Revenim, la mai putin de o saptamana, cu o alta veste buna, legata de obtinerea certificarii PMI-ACP de unul dintre participantii la seria noastra PMI-ACP EXAM PREP din CLUJ.

“Examenul ACP a pus accent pe situatii, chiar urmarind principiul de a fi agile, nu de a face agile!

Ceea ce m-a frapat  la examen a fost multitidinea de utilizari a expresiilor „practicant agile” si „manager de proiect agile”, ceea ce la inceput mi-a creat unele greutati de intelegere a cerintei.

Cursul facut cu Edu-differentiate yourself (trainer Stefan Bârgăoanu PMP, CSM, LSSGB, SPC4, PMI-ACP) a evidentiat situatii practice de aplicare Agile din experienta trainerului, uneori mai mult decat materiale studiate.

Cartea ACP Exam Prep a lui Mike Griffiths este excelent sintetizata ca material didactic si se completeaza foarte bine cu trainingul, vazut si ca un workshop pe baza cartii.

Acesta experienta m-a lamurit de ce personal prefer sa fac servant leadership mai mult decat management clasic si chiar decat sa fiu expert tehnic in afara unei echipe.

Faptul ca am devenit certificat ACP ma face sa aplic Agile in mai multe situatii si intr-un mod constient atat in viata mea profesionala, cat si in viata personala.

Multumesc mult pentru ajutor.”

Iulian Lucaci, Evolutiv Systems Inc.