Cum a fost la Cluj – PMP Martie cu Ilie Dragan

Cum a fost la Cluj – PMP Martie cu Ilie Dragan

Săptămâna trecută am deschis seria cursurilor „edu-differentiate yourself” și in Cluj, unde în acest an sunt programate cursuri de Project Management, Fundamentals si PMP Exam Prep, Analiza de Business, Risk Management, Strategie si Inovare, după un program pe care il găsiți in secțiunea de pe site rezervată fiecărui curs.

Revenind la cursul de PMP, putem spune că am pășit cu dreptul, pentru că participanții au fost foarte determinați în a afla cât mai multe despre cum să promovoze examenul din prima incercare. Atât de determinați, încât am agreat să incepem sesiunile la 8.30 in loc de ora 9.00, pentru a facilita un proces de învățare mai eficient, iar pauzele au fost dominate de discuțiile despre aplicațiile practice ale project managementului in proiectele reale ale fiecăruia.

Participanții au provenit din industrii diferite – oil&gas, IT, consultanță, construcții, real-estate, producție, după cum ne așteptam și cum e tradiția la acest tip de cursuri. Am observat motivația lor de evoluție personală și cât de bucuroși au fost pentru că au aflat lucruri care îi ajută atât in viața profesională cât și in cea personală. De fapt și noi am fost foarte bucuroși când am primit feed-backul lor:

„Mi-au plăcut foarte mult exercițiile. Îmi place că este logic și interactiv!”

„I start to know what I don’t know! I have a good feeling about course and exam!”

„Trainerul are calitatea de a te face să asimilezi foarte rapid datele și informațiile”

„Mi-a plăcut tot. Nu am niciun element de care să mă plâng. O idee epuizant, dar nimic nu vine fără sacrificii. Deci excelent curs din punctul meu de vedere!”

„Pentru mine acest curs înseamnă o structurare a conceptelor de project management, a ce înseamnă PM pentru proiecte mari și învățarea unor noțiuni și concepte noi cu aplicabilitate în domeniile în care lucrez. Mulțumesc frumos”

„Mi-au plăcut structura și fluența prezentărilor. Modul de familiarizare treptată cu noțiunile și informațiile prezentate. Prezentările au fost bine orientate pe cunoștințele necesare examenului!”

„Unul din principalele beneficii pentru mine este că înțelegerea proiectelor de mare amplitudine. Structurarea organizațonală.”

„M-a ajutat să descopăr lacunele în înțelegerea proceselor rezultate din munca de PM.”

„Apreciez foarte mult modul de prezentare ( desene – flipchart) și că nu s-au folosit foarte mult slide-uri. Mi-au plăcut exemplele din viața reală ceea ce a ajutat la înțelegerea cursului.”

„Mi-au plăcut recapitulările ritmice a ce s-a făcut anterior cu fixarea tuturor conceptelor!”

„Beneficiile acestu curs pentru mine: înțelegerea proceselor de PM cu aplicabilitate imediată in jobul actual, foarte bun raport pentru pregătirea examenului, lărgirea orizontului pentru domeniul muncii și direcția investițiilor in viitor in România.”

„Mi-a plăcut – Structurat + Logic + Detaliat + Tips&Tricks + Exemple.”

„Acest curs m-a ajutat să aprofundez noțiuni pe care credeam că le știu.”

Excelent curs, ne-am făcut noi prietene și prieteni, care, garantăm că vor deveni PMP in următoarele luni!

Vom reveni cu informații despre evoluția acestor cursanți si cum a decurs examenul PMP!

Pentru sesiunile viitoare, in vederea creșterii eficienței pregătirii, vă rugăm să vă inscrieți cu cîteva luni inainte de perioada programată a cursului!