Cum a fost – BA Fundamentals – Iași, martie 2017

Cursul open de Business Analysis Fundamentals din 23-24 martie 2017 din Iasi a fost un curs interesant, interactiv si reușit din mai multe puncte de vedere.

In primul rând, cursanții au venit din domenii diferite (ex. IT, Farma, Consultanta), cu experiența și cu așteptări diferite. A fost un mediu prielnic pentru a lega conexiuni noi atât din punct de vedere interuman, cât și la nivelul cunoștințelor împărtășite.

Participanții la curs au învățat despre ce este analiza de business și care este rolul unui analist de business, atât în cadrul proiectelor, cât, mai ales, la nivel organizațional. Au aflat despre importanța identificării nevoii reale de business și a analizei contextului curent, înainte de a trece la implementarea soluțiilor recomandate. Au fost prezentate diverse metode de deducere a cerințelor, precum și avantajele și dezavantajele fiecărei metode in parte.

Pentru a ancora teoria în practica, s-a lucrat pe studii de caz alese de catre participanți. Temele de proiecte propuse au fost foarte interesante și au generat multe discuții, feedback constructiv.

Iată cum au văzut cursanții această sesiune:

Experiență foarte plăcută, peste așteptări!”

„Curs profesional, adaptat, interactiv!”

„Cursul și-a atins obiectivele! Mi-a plăcut pentru că stimulează atenția la detalii și aprofundarea cerințelor”

Sintetic! Foarte stimulator!”

„Foarte interactiv! A sistematizat foarte multe noțiuni despre care eu credeam ca știu ce sunt și ce înseamnă! Deși am experinență in domeniu, mi-a fost foarte folositor!”

„Parte practică consistentă, utilă în înțelegerea noțiunilor teoretice.”

„Mi-a plăcut interacțiunea cu persoane din alte domenii de activitate. Victoria este o persoană foarte pozitivă si foarte pregătită!”

„Mi-a plăcut că am putut pune la locul lor anumite noțiuni și cunoștințe, și am făcut conexiunile necesare înțelegerii complete!”

„Interesant! Solicitant! Interactiv!”

” Un plus mare la cunoștințele mele! sistematizare foarte bună a informațiilor”

Calitatea cursanților a adus foarte multă valoare sesiunii!”

Vă așteptăm la cursurile viitoare de BA Foundations sau PBA – Exam Prep din Iași, București și Cluj.