Cum am obtinut #certificareaPMP – 39 „Trainingul cu EDU…Priceless!”

Cum am obtinut #certificareaPMP – 39                    „Trainingul cu EDU…Priceless!”

Cum ai descrie experienta pregatirii cu EDU?

Ce am descoperit pe parcursul cursului PMP EDU din punct de vedere approach, progress si atitudine a fost ceva mai mult decat ma asteptam. Volumul de informatie primit a fost masiv, dar  bine structurat. Explicatiile au fost pas-cu-pas, cu diagrame desenate as we go. Niciun moment nu am avut probleme in asimilarea informatiei.

Cum te-a ajutat metodaRITA – si tehnica de predare fara slide-uri?

Faptul ca training-ul nu este orbeste tinut pe baza unui PPT, in favoarea unui approach mult mai personal si orientat pe modelul „transmite-asigura receptia-verifica” cu explicatii si diagrame desenate on the spot, este un factor important si diferentiator al acestui curs. Puteai simti cum informatia se aseaza strat-cu-strat. Iar Daca nu se aseza cumva – Ilie se asigura ca impuritatile sunt eliminate si tot se aseza :)!

Ce ti s-a parut cel mai greu la examenul PMP ?

Fara a intra in detalii despre PMPquestions – cel mai greu mi s-a parut este ca the better you do – the harder it gets. In rest intrebarile nu sunt mult mai speciale decat cele oferite de #metodaRita.

Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta?

Experienta unui PM este evident acumulata an dupa an,  trecand prin probleme reale si solutiile gasite –  success sau nu prea. In acest fel fiecare PM isi formeaza un still si un obicei care nu neaparat este aliniat la un standard. O data cu examenul PMP, aceasta experienta este inevitabil aliniata la un limbaj de termeni comuni si la un set de practici si asteptari. In plus,  mai afli si ce nu ai facut tocmai bine pana acum si cum, de fapt, ai putea face mai bine – priceless :).

Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc certificarea PMP?

Pentru simpla experienta si largirea orizonturilor in general project management; pentru a vorbi o limba internationala a managementului, a intelege si a te face inteles mai usor – go for it!

Alexandru Arapan, PMP

Senior Project Manager

16 Ianuarie 2018

Pentru Programul PMP 2018 va rugam verificati disponibilitatea locurilor aici
Alexandru ArapanPMPiQuest