Cum a fost – Business Analysis Fundamentals, Mai 2018

Cum a fost – Business Analysis Fundamentals, Mai 2018

„A fost o experienta noua, de care aveam mare nevoie 🙂 ! Continutul este clar pentru un curs de incepatori, metoda de predare concisa, cu exemple, fara detalii prea multe pe care oricum nu le puteam retine de la inceput. Multumesc!”

 

„Mi-a placut foarte mult trainer-ul, metodologia de predare, abordarea. Mi-a placut pentru ca a fost un curs interactiv. Felicitari Victoriei!”

 

„O experienta foarte interesanta, am reusit sa inteleg mai bine anumite aspecte ale activitatii de zi cu zi. Avoid pain & seeking pleasure.”

 

„O experienta foarte placuta si relaxanta!”

„Metoda de predare a fost excelenta! Am reusit sa-mi lamuresc unele informatii si am descoperit unde greseam in activitatea mea.”

 

Business Analysis Fundamentals – trainingul perfect pentru cei la inceput in rolul de BA

„Metoda clara si la obiect cu exemple practice. Daca ar fi fost timp, as fi vrut mai multe exemple din viata reala. Super profa! Multumim!”

 

„Trainer-ul a folosit o bibliografie relevanta pentru asteptarile de informatii esentiale de primit pe care le aveam. Am primit mai multe informatii decat am avut ca si asteptari. Metoda de predare interactiva a ajutat pentru a evidentia termenii specifici.

 

„Cursul a fost de un ajutor ce este foarte bine venit. M-a ajutat cu diferentierea si clarificarea rolurilor pe care le am in job-ul din viata reala. Metoda prin care a fost sustinut cursul a fost extrem de placuta si a ajutat la pastrarea focusului pe o perioada mai indelungata de timp.”

 

„Pozitiva, interactiva, suficiente informatii incluse in doua zile de curs. Foarte interesant, mi-a placut folosirea metaforelor si a elementelor vizuale. Multumesc!”

 

„Experienta noua, interesanta. Metoda de predare interactiva, cu jocuri si exemple.”

 

„Un curs placut la care participarea a fost foarte usoara, fara sa plictiseasca. Continutul a fost usor de urmarit. DEOSEBIT!”

 

„Continut – punctual, bine prezentat, mi-au placut metaforele si reprezentarile vizuale, foarte bine structurat. Metoda de predare – foarte bune analogiile; combinatie foarte utila intre limbaj formal si informal. ”

 

„O experienta placuta, mi-a placut interactiunea cu cursantii, dar si faptul ca s-a facilitat interactiunea si intre cursanti. Mi-au placut exercitiile si faptul ca nu au fost cazuri pregatite, fiecare cursant s-a simtit in largul sau pentru ca se identifica in cazul la care a participat. Metoda de predare mi-a placut, prin analogii, exemple, dar mai ales ca, participantii au fost ajutati sa gaseasca raspunsurile/ sa identifice aspectele/detaliile etc.”

„Cu ajutorul acestui curs am primit raspunsurile la intrebarile/nelamuririle pe care le aveam in legatura cu rolul de Business Analyst intr-o companie. Un training facut in mod profesionist de un trainer exceptional. O experienta placuta!”