Cum a fost la Business Analysis Fundamentals, Octombrie 2018 – „Un curs foarte bine echilibrat din punct de vedere al practicii versus teorie”

Cum a fost la Business Analysis Fundamentals, Octombrie 2018 – „Un curs foarte bine echilibrat din punct de vedere al practicii versus teorie”

 “Un curs foarte bine echilibrat din punct de vedere al practicii versus teorie. Multe exemple practice și activități făcute în echipa, ce au fost extrem de benefice pentru sedimentarea informației. O metodă de predare extrem de interactiva și vizuală ce a determinat o participare activă a cursanților.

Deși au fost foarte multe noțiuni,  tehnica aplicată de trainer, a ajutat la reținerea acestora și la utilizarea lor în practica jobului.”

“Activitățile din timpul cursului m-au ajutat să înțeleg și să aplic în timp real o parte din metodele învățate și, prin urmare, voi pleca cu o experiență de analiză de baza a unor proiecte (rent a car/cofetărie).

O experiență extrem de plăcută prin faptul că metoda de predare este ușor de înțeles, este fun și colorată.

Mulțumesc, Victoria!”

Cursul a fost o experiență plăcută, de stimulare a creativității și a descoperirii nevoilor unui vendor, rolul business analistului în creionarea și satisfacerea nevoilor.

Conținutul a fost complex dar ușor de  înțeles, în special prin prisma exemplelor practice, a diferitelor cazuri ce se pot întâmpla într-o etapă a bussines-ului, a jocurilor de echipă, de transpunere în situații din viață reală.”

 

“Un curs interactiv și foarte util, multe informații utile de aplicat pe viitor. Ajutor la organizarea activităților cu o metodă de predare plăcută și pe înțelesul  fiecărui participant.”

“Explicarea pașilor și multe exemple pentru fiecare în parte, detaliate. Exemplificarea diagramelor.

O atmosfera plăcută.”

“Având în vedere că am venit la acest curs fără să știu foarte multe despre Analiza de Business, pot descrie experiență mea că fiind WOW!

Este un domeniu extrem de frumos în care am constatat că aș putea să-mi folosesc experiențele profesionale anterioare. Mi-a plăcut foarte mult stilul Victoriei, a făcut totul să pară logic, relativ simplu, interesant și colorat :). În urma acestui curs am luat decizia să aprofundez în perioada următoare subiectul și să particip la cursul de Advanced.

Urmatoarele sesiuni aici

#noicredemineducatie