Business Analysis Foundations – cu Victoria Cupeț, februarie 2017

Business Analysis Foundations – cu Victoria Cupeț, februarie 2017

Cursul open de Business Analysis Fundamentals din 23-24 februarie 2017 a fost un curs interesant si reușit din mai multe puncte de vedere.

In primul rând, cursanții au venit din domenii diferite, cu experiența și cu așteptări diferite. A fost un mediu prielnic pentru a lega conexiuni noi atât din punct de vedere interuman, cât și la nivelul cunoștințelor împărtășite.

Participanții la curs au învățat despre ce este analiza de business și care este rolul unui analist de business, atât în cadrul proiectelor, cât, mai ales, la nivel organizațional. Au aflat despre importanța identificării nevoii reale de business și a analizei contextului curent, înainte de a trece la implementarea soluțiilor recomandate. Au fost prezentate diverse metode de deducere a cerințelor, precum și avantajele și dezavantajele fiecărei metode in parte.

Pentru a ancora teoria în practica, s-a lucrat pe studii de caz alese de carte participanți. Temele de proiecte propuse au fost foarte interesante și au generat multe discuții, feedback constructiv, dar și momente de râz și voie buna.

Ce au spus participanții de spre curs :

„În urma cursului am o imagine clară și de ansamblu asupra rolurilor unui BA și a activităților de BA. mi-a plăcut structura cursului, precum și utilizarea practică a noțiunilor (aplicabilitatea)”

„Aș descrie cursul ca fiind interactiv, practic, structurat”

„Curs eficient, profesionist, aplicat”

„Informații clare, structurate intr-o atmosferă relaxată”.

„Mi-a plăcut interactivitatea și calitatea slide-urilor, excelente din punct de vedere vizual”.

„Extraordinar de lămuritor; cantitate de informatții crescută :)”

„Mi-a plăcut foarte mult interactivitatea si faptul că teoria a fost mereu susținută cu exemple si exerciții, care ne-au ajutat să ințelegem teoria”.

„Excellent pentru un curs introductiv”

Vă așteptăm la cursurile viitoare de BA, Foundations  sau Exam Prep.