Business Analysis Advanced, noiembrie 2018 – „Cursul este foarte bun, îl voi recomanda pe viitor persoanelor interesate de BA.”

Business Analysis Advanced, noiembrie 2018 – „Cursul este foarte bun, îl voi recomanda pe viitor persoanelor interesate de BA.”

Cursul Business Analysis Advanced a fost mult mai mult decât mă așteptam!”

Mi-a sedimentat cunoștințele și în același timp am aflat și alte metode de a-mi face treaba. Victoria a fost deosebită și mereu a răspuns întrebărilor. Vă mulțumesc și aștept cu drag următoarele cursuri. Știam importanța vizualului însă modul de explicare și desen al Victoriei mi-a amintit și m-a făcut să vreau și eu să explic colegilor funcționalitățile în acest mod.”

“Am aflat și învățat metode noi de lucru. Cursul este foarte interactiv și metoda adoptată a fost de a capta atenția și a ajutat foarte mult. Am înțeles foarte multe datorită exemplelor și studiilor de caz.”

“O experiență extrem de plăcută! Cursul este foarte bun, îl voi recomanda pe viitor persoanelor interesate de BA. Un curs cu o abordare profesională, am avut foarte multe de învățat, iar în același timp este interactiv, fun și colorat. Pentru mine este un pas inițial în direcția pregătirii pentru cariera de BA și voi aplica cele învățate la noul loc de muncă. Mulțumesc!”

“Ca și la cursul de Business Analysis Fundamentals la care am participat, a fost o experiență bună, am găsit răspunsuri la întrebările pe care le aveam.

Mi s-au părut interesante exercițiile pe care le-am făcut în timpul cursului. Metoda de predare excelentă! Cursurile ținute de Victoria sunt mereu peste așteptări, mă ajută să înțeleg lucruri care inițial par complicate.”

“După cele trei zile de curs m-am bucurat că am aflat și experimentat prin numeroase studii de caz toate informațiile (tehnici, metode) pe care le utilizează un business analist pe proiecte în viața de zi cu zi. Toate acestea au fost predate într-un mod prietenos dar cu o structură foarte bună pentru a înțelege mai bine și pentru a putea pune în practică în viitor.”

Trei zile de curs foarte utile, complexe dar în același timp clare. O metodă de predare simplă, croită pentru a furniza maximum de informații. Voi utiliza tehnicile și diagramele.”

“SUPER! Este al doilea curs la care particip și nu pot spune decât “Felicitări!”. Un curs cu o foarte bună metodologie de predare, conținut cu exemplificări utile și o atmosferă plăcută.”

“Un curs  de Business Analysis Advanced relevant, interactiv și dinamic. Deși cantitatea de informații este mare, modul în care este structurat cursul face ca totul să pară logic, intuitiv, fluent. Acest lucru se intampl datorită profesionalismului și carismei trainerului , Victoria Cupet. Mulțumim!”

“O experiență pozitivă. Am ales acest curs de Advanced în urma participării la cursul de Business Analysis Fundamentals cu același trainer. O metodă de predare foarte bună cu suficientă interactivitate și suficient de alert. Voi folosi tehnicile și diagramele.”

Vă mulțumim pentru feedback si vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți!

Urmatoarele sesiuni aici

#noicredemineducatie