Cum a fost la Agile – Scrum Fundamentals, Februarie 2018

Cum a fost la Agile  – Scrum Fundamentals, Februarie 2018

Tocmai am finalizat o interventie de tip Agile Scrum Fundamentals intr-o organizatie ce isi doreste trecerea treptata catre Agile. Iata cum au vazut participantii  seria de traininguri ce tocmai s-a incheiat. Iata ce au raspuns la intrebarile „Ce v-a placut la acest curs? Cum evaluati experienta avuta?”

„Mi-a placut manifestul Agile si metodologia Scrum pe care am aprofundat-o. Mi-a placut exemplele foarte sugestive folosite de trainer. Mi-a placut modul de prezentare al trainerului. In concluzie sunt informatii noi, foarte utile in proiectele ce urmeaza sa le gestionam.”

„Filozofia Agile Scrum – Utila, necesara, antrenanta. Mi au placut trainerul, aplicatiile facute”

” O abordare diferita. Puncte Forte – Parcurgerea tuturor etapelor dintr-un proiect de tip Agile”

„Experienta placuta/ abordarea/exemple practice ( CONCRET- cum a functionat in alte companii) . Am apreciat structurarea taskurilor/Etapizarea proceselor”

” Un curs condensate si util. Multe informatii si excelent prezentate. Imbinat teorie+practica.”

„Am auzit prima oara de Agile Scrum. Totul este nou.  Mi-a placut ca omul este valorizat, ofera o perspectiva flexibila, care lasa loc optimismului moderat. Am inteles ce trebuie  imbunatatit si la mine si la echipa si la organizatie. Util ar fi ca acest curs sa aiba continuare, o detaliere pentru partile mai utile activitatii noastre.”

„Experienta la acest curs a fost foarte bine structurata. Mi-a placut faptul ca am aflat ceva nou, ce consider eu ca imi va fi foarte util. Consider ca ar fi trebuit ca acest curs sa aiba o perioada de desfasurare ceva mai maricica.”

Un curs foarte concentrat. Splitul intre teorie si practica.”

” Experienta/Colaborarea si alegerea echipelor”

Agile Scrum – abordare inovativa

„Este o abordare noua legata de managementul proiectelor in care lucram. Mi se pare ca este o abordare de bun simt al unui proiect. ”

„Felicitari lectorului pentru curs si admosfera de curs!”

„Este o experienta util si interesanta, au fost oferite multe informatii noi care necesita aprofundare si aplicarea lor in practica. Pentru a le putea aplica corect si mai ales eficient, ar fi nevoie ca acest curs sa dureze inca doua zile, in care sa se faca exclusiv aplicatii practice. Si absolut necesar ar mai fi ca la acest curs sa participe in primul rand liniile 1 si 2 de management a firmei.”

„Experienta placuta si interactiva. Un curs bine structurat si cu momente amuzante. Nimic de imbunatatit. Sa o tina tot asa.”

„Interactiva/Prezentarea/Ar trebui facut si in sus in organizatie.”

„Cursul este interesant, consider ca este un bun organizator in executarea unui proiect. Avand in vedere ca este primul curs de acest gen, nu stiu ce ar putea fi imbunatatit.”

„Experienta interesanta. Mi-a oferit ocazia de a privi dintr-o alta perspectiva. De asemenea am inteles ca pentru reusita unui proiect este necesar sa gandim mixul de tehnici/ bune practici care sa le aplicam. ”

„Ce mi-a placut: modul in care trainerul a reusit sa se coreleze la sala astfel incat teoria sa poata fi conectata cu particularitatile business-ului. Timpul alocat: Din punctual meu de vedere ar fi necesare 3 zile.”

„Un mod placut si interactiv de a asimila o baza pentru o metodologie de lucru/SCRUM, care pune accent pe colaborare, deschidere si fragmentare in task-uri a.i. sa poti ajunge la un produs livrabil.”

„Atmosfera a fost foarte buna pe tot parcursul cursului. Trainer cu abilitati foarte bune. Partea practica a fost foarte bine structurata.

„Mi-au placut exercitiile desfasurate dupa fiecare concept prezentat care ne-a ajutat sa le intelegem mai bine. Repetarea principalelor idei ne-a ajutat la insusirea informatiei.”

„Experienta Constructiva. Prezentare foarte buna!”

Multumim participantilor si suntem siguri ca ne vom vedea din nou!

trainer-stefan-bargaoanu EDU.001 copy