Agile Scrum Fundamentals, 21-22 mai 2022

Agile Scrum Fundamentals, 21-22 mai 2022

EDU – differentiate yourself prin Ștefan Bârgăoanu, a susținut o noua sesiune a cursului de ”Agile Scrum Fundamentals” într-o organizație ce își dorește trecerea treptată către Agile. Iată ce au răspuns la întrebarile „Ce v-a plăcut la acest curs? Cum evaluați experiența avută?”

”A fost un curs captivant, încărcat de informații utile, care ar putea aduce beneficii mediului nostru de lucru, dacă vor fi implementate, măcar o parte din ele. Mi-a plăcut felul în care au fost prezentate informațiile și organizarea prezentării.

Trainerul a făcut o treabă foarte bună, reușind să ne tină atenția, pe durata cursului, chiar dacă sesiunile au fost puțin cam lungi (pe zi). Trainer carismatic, spontan și atent la cursanți.”

 

”Mi-a plăcut faptul că acest curs a fost unul interactiv, că au fost folosite foarte multe exemple din practică când au fost date explicațiile iar Ștefan a fost unul dintre cei mai spirituali traineri cu care am interacționat. Singura problemă pe care o găsesc este că acest curs se întinde pe o perioadă foarte mare în doar două zile.

Aș fi preferat să se țină în câte 4 ore timp de 4 zile.”

 

”Experiență interesantă, educativă. Cursul de Agile Scrum a fost unul antrenant, bine documentat și cu informații utile. Mi-a plăcut că am avut aplicații practice și lucru în echipă.”

 

”A fost o experiență interesantă care mi-a oferit câteva direcții pentru a îmbunatăți procesul de dezvoltare. Mi-a plăcut că a fost foarte multă interacțiune.”

 

”Experiența a fost deosebită, interactivă și amuzantă.

M-a făcut să realizez că-mi pot organiza activitatea mult mai eficient.

Mi-a plăcut modul de prezentare precum și instrumentele de lucru. Cursul a fost ușor de înțeles în special datorită trainerului care a fost foarte bine pregătit și bine organizat.”

 

”A fost o experiență inovatoare, plină de noțiuni noi care structurează cunoștințe parțial predobândite.

Prezentarea cursului a fost realizată într-o manieră excelentă, presărată cu multe momente interactive, precum și cu nuanțe de spirit umoristic.”

 

”A fost un curs interesant, interactiv, unde am identificat noi metode de a organiza modul de lucru.”

 

”Interactivitatea și exemplele concludente dau valoare informațiilor primite.

Volumul informațiilor și ritmul susținut al livrării s-ar preta mai repede pentru 3 zile de curs.”

 

”A fost un curs din care am învățat multe lucruri noi și mi-aș dori să pot aplica cât mai multe dintre ele. Cel mai mult mi-a plăcut partea interactivă dar și discuțiile cu trainerul. Cu siguranță voi recomanda acest curs și altor persoane.”

 

”Am înțeles mai bine unii termeni tehnici prin exemple. Consider că durata cursului a fost prea lungă și este greu de păstrat concentrarea.

Mi-au plăcut metodele, foarte interactive.”

 

”Experiența a fost una pozitivă, trainerul a fost engaging.”.

 

Următoarele sesiuni, aici