Agile Scrum Fundamentals, 02-03 noiembrie 2022

Agile Scrum Fundamentals, 02-03 noiembrie 2022

EDU – differentiate yourself prin Ștefan Bârgăoanu, a susținut o noua sesiune a cursului de ”Agile Scrum Fundamentals” într-o organizație din domeniul energiei. Iată ce au răspuns la întrebarile „Ce v-a plăcut la acest curs? Cum evaluați experiența avută?”

”Lucruri noi, expriență bună, cunoștințe care au o largă aplicabilitate. Personal, aș dori să continui pentru a deveni Scrum Master.

Materialele, foarte OK. Trainerul, bine “mobilat” cu multe exemple din experiența proprie și din teorie. Metoda de predare: super eficientă. Mulțumesc mult!” ”Un program complex , cu un volum mare de informații primite.

 

Cursul Agile Scrum Fundamentals îmbină cu succes partea practică cu cea teoretică.

Astfel încât conceptele sunt mai ușor de înțeles. Trainerul interacționează cu participanții, este în permanență focusat și energic, iar atmosfera este relaxantă. A fost o experiență foarte interesantă, cu multe lucruri noi, care consider că, dacă ar fi puse în practică ar aduce beneficii atât pentru c ompanie, cât și pentru experiența personală. Mi-a plăcut metoda de predare, interactivă și eficientă.”

 

”O experiență utilă, clarificatoare, necesară. Metodologie, dinamică, exemplele.”

”Experiența a fost una interesantă. Mi-a plăcut partea a doua  a cursului, respectiv partea în care am participat la proiect. Metoda de predare a fost una care menține interesul participanților datorită predării interactive.

Trainerul a fost deschis pentru clarificarea tuturor aspectelor puse în discuție de participanți.”

 

”Un curs  de Agile Scrum Fundamentals  interesant și o modalitate de abordare interesantă.

 

Trainer foarte bine pregătit și care a reușit să transmită foarte bine informația prin îmbinarea reușită dintre teorie,  practică și experiență.”

 

”O experiență interesantă, plină de informații noi. Curs interactiv. Metoda de predare este una eficientă, care reușește să țină cursanții atenți. Cursul este presărat cu mici glumițe menite să destindă atmosfera și să fie punctate anumite informații.”

 

”Experiența a fost cu totul nouă, din punct de vedere al conținutului. Nu am mai participat anterior la acest gen de curs .

Mi-a plăcut că au fost detaliate foarte bine noțiunile , etapele și modul de abordare.

Nu am în acest moment sugestii de îmbunătățire, cred că este destul de complet.

Trainerul a avut foarte multă interacțiune cu cursanții, a prezentat multe exemple și a explicat /răspuns detaliat la toate întrebările noastre.”

 

”Un curs interesant, mi-a plăcut foarte mult. Poate că durata a fost prea scurtă pentru a pune mai mult în practică ce am îvățat împreună cu lectorul.

Foarte bun lectorul și simpatic. Ok și materialele și metoda de predare.”

 

”Un curs Agile Scrum Fundamentals extrem de util, cu validarea informațiilor deja cunoscute dar și cu asimilarea unor experiențe și cunoștințe noi!

Energia trainerului a fost de referință pentru transferul de informații. Așteptăm cu interes continuarea colaborării.”

”Acest curs de Agile Scrum  fost bine structurat, cu elemente de noutate, o metodă de predare interactivă foarte potrivită pentru sedimentarea informațiilor încă din partea de predare. Trainerul s-a integrat excepțional în echipe, a simțit foarte bine dinamica grupurilor și a știut unde să accelereze informația și unde să motiveze cursanții. Simțul umorului a fost un plus pentru toată lumea.”

 

”Mi-a plăcut, a oferit o experiență plăcută, interesantă, cu multe lucruri noi, care au fost bine definite. E drept că pentru începători în Agile este multă informație. Poate ar fi bine să fie oferit în mai multe ore și cu mai multe activități practice.”

 

”O experiență interesantă, multe lucruri noi și foarte utile. Mi-a plăcut cum a fost structurată prezentarea și faptul că a fost interactivă. Foarte bine structurat, am fost încântat de exercițiile practice făcute. Poate un suport de curs în limba română ar fi mai bine înțeles.”

 

”Experiență interesantă și utilă. Materiale bune și corelate cu dinamica cursului. Trainerul foarte bun, dinamic, captivant, transmițând informația concentrată și esențial.”

 

”Trainerul a fost peste așteptări, foarte pregătit, care știe să transmită din cunoștințele sale. Atât materialul de curs , cât și metoda de predare  au fost la nivelul așteptărilor și a reușit să ne mențină interesul.”

 

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit și vă dorim succes! Următoarele sesiuni, aici