#ACPdinprima – ACP Exam Prep, Cluj 19-20-21 iulie, Trainer Ștefan Bârgăoanu

#ACPdinprima –  ACP Exam Prep, Cluj 19-20-21 iulie, Trainer Ștefan Bârgăoanu
Grupa de PMI-ACP Exam Prep de la Cluj-Napoca din Iulie 2017 a fost remarcabilă pe de o parte prin ambiția participanților de a lua certificarea cât mai repede, iar pe de altă parte prin multele și relevantele întrebări legate de situații concrete din organizațiile lor, semn clar al hotărârii de a aplica în activitatea de zi cu zi cele învățate la curs. Provenind din IT și din domeniul bancar, tehnici și mai puțin tehnici, colegii clujeni au fost parteneri comunicativi, competenți și activi în veritabilul tur de forță al celor trei zile de training. Iată ce au declarat cursanții la sfârșitul trainingului despre curs:
„Interactiv, cu multă informație utilă, bine structurat. A fost super!”
„Deschide perspective, interesant, plăcut.”
„Prietenos, interesant, adună informație. S-a dat tot interesul în a răspunde întrebărilor. S-a explicat modul în care este dat răspunsul, nu doar afișat. S-a combinat teoria cu întrebările și cazuistica întâlnită.”
„Trainerul a punctat foarte bine aspecte de referință. A fost la subiect, foarte abordabil, a încurajat comunicarea cu el și între participanți.”
„Trainingul a inclus aspecte mai neclare, ca sa rămână lămurite. Exemplele au ajutat foarte mult la sedimentarea cunoștințelor. Și mulțumim pentru ponturile legate de cărți!”
„Trainerul este o persoană cu foarte multe cunoștințe, pe care le-a transmis într-un mod plăcut și profesionist. Sintetizează și stabilizează cunoștințele din carte. Foarte util pentru examen, cât și pentru înțelegerea Agile.”
„Mi-au plăcut trainerul, exemplele date, informația transmisă, modul de predare.”
„Profesionist, cuprinzător, eficient.”
„Motivant, cuprinzător, deschis. Mi-au plăcut metoda de predare, conținutul, atmosfera.”
„Trainerul are experiență în Agile și este pasionat de subiect. A facut un efort lăudabil.”
Vă multțumim și vă așteptăm pe toți cei care doriți să obțineți certificarea din prima încercare la unul din cursurile ACP Exam Prep din 2017  Program 2017
     IMG_20170721_164447                         IMG_20170721_155205