#ACPdinprima – ACP Exam Prep, București 22-23-24 noiembrie , Trainer Ștefan Bârgăoanu

#ACPdinprima –  ACP Exam Prep, București 22-23-24 noiembrie , Trainer Ștefan Bârgăoanu
Grupa ACP exam Prep Bucuresti noiembrie a reunit participanti din banking, IT si FMCG. Interactivitatea maxima, cursanti determinati si toate ingredientele obtinerii certificarii #acpdinprima. Ne-a bucurat mult modul in care acestia au trait #acpexperience:
” Experienta faina, cu multe exemple practice. Mi-au placut exemplele ferme de ceea ce nu trebuie sa facem, dar si simularea de story map.””Trainerul (Stefan): foarte ok, metoda de predare adecvata pentru a intelege principiile AGILE. Foarte utile simularile de examen. Ar mai putea fi incluse mai multe intrebari “ tricky” care ar putea fi la examen.”

 Cursul m-a ajutat foarte tare sa capat o intelegere atat granulara pentru concepte, mindset, valori si practici Agile cat si sa le pun in context/perspectiva.”

„Mi-au placut toate recomandarile de lectura suplimentara si de invatare si promovare a examenului mi s-au parut de asemenea foarte utile.”

” Mi-a placut tare mult modalitatea de expunere a trainerului, care a reusit sa canalizeze atentia catre scop (examen), dar si sa ofere perspective de aplicare a cunostintelor acumulate.

Trainerul mi s-a parut foarte bine organizat, iar materialul util pentru scopul final (certificare). Incep sa cred in metoda de predare.”

Cursul oferit de RMC este foarte bine structurat. Am invatat lucruri utile intr-o perioada scurta de timp. Mi-ar fi placut sa dureze mai mult.”

„Metoda de predare a fost interactiva si bazata pe multe exemple practice. Ne-a ajutat sa ne insusim mai bine informatiile predate.”

„Experienta utila si placuta.”

Multumim si va asteptam la urmatoarele cursuri de ACP Exam Prep, care se vor desfasura conform programului prezentat aici.