Cum a fost la ACP Exam PREP, Cluj 3-5 aprilie 2019

Cum a fost la ACP Exam PREP, Cluj 3-5 aprilie 2019

In perioada 3-5 aprilie 2019, Cluj, a avut loc sesiunea PMI-ACP EDU, ce a strans entuziasti din diverse industrii, toti dornici sa stapaneasca cunostintele necsare pentru a obtine certificarea internationala PMI-ACP din prima incercare.  Iata care a fost experienta lor alături de EDU!

Cum ati descrie experienta oferita PMI-ACP EDU?  Ce v-a placut? Ce ar putea fi imbunatatit?

Cursul mi-a oferit structura (pentru a sti de unde a incepe cu invatarea), mi-a lamurit subiectele pe care credeam a le sti si mi-a oferit un cadru safe de a invata.

Stefan a abordat cursul cu un mare profesionalism si intr-un mod extrem de uman, natural.
Materialele precise, suficiente, chiar nu este nevoie de mai mult.

Apreciez faptul ca trainerul stie ce vorbeste, ca are multa experienta practica si reuseste sa dea exemple concrete si raspunsuri potrivite la intrebarile cursantilor dintre cele mai variate. Trainerul nu si-a propus sa acopere absolut tot materialul de curs dar a suplinit asta prin exemple si discutii pe subiectele atinse. Sper ca ce s-a atins sa ma ajute in activitatea profesionala si implicit la luarea certificarii PMI-ACP.

Cursul a fost interactiv, a mentinut focusul si atentia noastra in permanenta.

Au fost notiuni pe care le stiam (majoritatea), dar explicate pe intelesul tuturor. Metoda de predare adaptata la stilul interactiv si probabil la audienta. Mi-ar fi placut sa fie mai multa practica. Stefan a predate foarte bine.

90% din ce s-a predat stiam/sau puneam in practica. Dar, in acelasi timp am identificat si lucruri noi. Un plus de valoare l-a adus partea practica. Nu am nimic de zis ca si imbunatatire.

Asteptarile mele au fost atinse.

Experienta la acest training a fost una foarte placuta. In ceea ce priveste metoda de predare, cel mai mult am preciata ca a fost una interactiva care a presupus multe jocuri de echipa si exercitii educative. De asemenea, as dori sa punctez si rabdarea si priceperea trainerului de pe parcursul acestor zile. Materialele de studiu sunt un suport bun pentru asimilarea informatiei, mai ales cartea PMI-ACP Exam Prep. Multumesc Stefan pentru acest training!

Acest formular de feedback ar trebui sa fie in alt format, astfel incat sa fie usor de completat de noi. De exemplu, mai multe intrebari sau afirmatii de genul “recomandari/mi-a placut cursul” si eu sa dau o nota de la 1 la 10, unde 1 inseamna ca nu mi-a placut absolut deloc si 10 ca sunt incantat.

Stefan a tinut un curs interactiv care m-a ajutat sa inteleg mai bine teoria.

In timpul cursului am folosit multe materiale, cum ar fi cartea, caiet si jucarii pentru o simplificare cat mai buna a teoriei. Metoda de predare a fost detaliata si de indemanare la cat mai multa interactiune si lucru in echipa.

Experienta:

  • interesanta
  • utila
  • Menita sa puna bazele unui nou inceput profesional

Ce mi-a placut:

  • grupul – prin calitatea expertizei, a comunicarii
  • utilitatea informatiilor
  • exercitiile cu aplicabilitate si practica de zi cu zi
  • complementaritatea dintre informatiile oferite de slide-urile prezentate si cartea lui Griffiths

Imbunatatiri: mai multa interactivitate, mai multe aplicatii practice in prima zi de curs.

Programul PMI-ACP Exam Prep EDU pentru anul in curs aici 

  by