ACP Exam Prep Iunie 2023 cu Ștefan Bârgăoanu

ACP Exam Prep Iunie 2023 cu Ștefan Bârgăoanu

În luna Iunie 2023 a avut loc o nouă sesiune ACP Exam PREP în București, cu participanți dornici să-și obțină certificarea internațională PMI-ACP! Iată care a fost experienta lor alături de EDU!

 

”Un conținut adaptat bine fiecărui nivel de experiență, atmosferă excelentă, multe exemple practice. Mi-a plăcut la superlativ și mulțumesc!”

 

”Cursul de ACP Exam Prep, a fost o experiență foarte plăcută, am reușit să obțin  o imagine de ansamblu asupra a tot ce înseamnă dezvoltare în proiectele Agile.

Materialele sunt pragmatice.

Experiența cu Ștefan  a fost minunată!

Este un trainer care a înțeles!

Felicitări!”

 

”Interesantă, plină de sens și logică.

Trainer original prin vocabular și exemple aplicate.

Carte  – groasă cu termeni complicați.”

 

”Un training extraordinar, ținut de un trainer extrem de pregătit ca și cunoștințe, dar și ca și skill uri de prezentare. Informațiile au fost foarte clar explicate, Ștefan s-a asigurat că am înțeles tot, iar agenda a cuprins multe topicuri utile.

Au ajutat mult și paralelele cu viața reală, exemplele oferite și exercițiile practice.

Îl recomand cu căldură pe Ștefan pentru acest curs, nu am nicio sugestie de îmbunătățire, din contră, mi-am deschis apetitul și pentru alte cursuri în domeniu.

Iar organizarea a fost foarte bună.”

 

”Mi-a plăcut îmbinarea predării între varianta teoretică și exercițiile aplicative. Consider deosebit de util că am avut la îndemână slideuri pentru a putea trece pe ele exercițiile suplimentare. Au fost folositoare exemplele/asocierile din viața de zi cu zi. Trainer foarte pregătit și a interacționat cu sala. Am preciat că au fost puse la dispoziție materialele necesare pentru desfășurarea cursului.”

 

”Experienţa oferită de curs: o experiență bună spre foarte bună.

Ce mi-a plăcut la curs: prezentarea materiei și utilizarea de materiale didactice.”

 

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit și le dorim succes!

Următoarele sesiuni pentru obținerea certificării internaționale PMI-ACP  aici