Cum a fost la ACP Exam Prep, București, Octombrie 2018 – “Detaliat, explicit, exemple clare unde a fost necesar”.

Cum a fost la ACP Exam Prep, București, Octombrie 2018 – “Detaliat, explicit, exemple clare unde a fost necesar”.

Multumim participantilor la cursul ACP EXAM PREP – EDU, Bucuresti, 2018! Cuvintele lor ne onoreaza si ne obliga in continuare la #ACPdinprima!

Experiența la acest curs  a fost una foarte plăcută, am aprofundat Agile și am conștientizat greșelile pe care le făceam. Mi-a plăcut că am făcut exerciții practice și Ștefan s-a folosit de exemple din viață reală. Cred că, cursul ar trebui să dureze mai mult, să fie structurat pe 4 zile. Modul de predare a fost unul relaxat și a fost foarte ușor de înțeles.”

Ștefan a fost foarte drăguț și mi-a răspuns la toate întrebările, deși uneori au fost poate foarte multe.”

Materialele au fost surprinzător de folositoare, atât cartea cât și micile cheat-sheets sau slide-urile printate.

Trainerul, Ștefan, a împăcat foarte bine materia cu întrebările noastre și ne-a oferit exemple sau analogii ”grăitoare”; totul perfect cu referire la predare.

Aș menționa faptul că dacă toți cursanții ar fi avut o experiență minimă în Agile, cursul ar fi decurs altfel pentru că “s-a pierdut timp” răspunzând la întrebări basic sau pe lângă subiect. Mulțumesc!”

“Consider că am făcut o alegere foarte bună venind la acest curs. M-au captat explicațiile și setarea de context oferite de Ștefan. Totul a decurs precum o poveste, informațiile s-au legat și mi-au clarificat mare parte din aspectele care țin de Agile. Explicațiile din viața reală și analogiile ajută foarte mult la imprimarea informației.

Materialele de curs sunt complete, foarte utile în procesul de învățare.

Ștefan este un trainer excelent, cu carismă care reușește să țină participanții activi și mai mult decât atât a reușit să explice într-un mod cursiv și simplu chiar și cele mai complexe aspecte ale cursului.”

 

“ACP EXAM PREP – un curs detaliat, explicit, exemple clare unde a fost necesar!”

Metafore folositoare pentru o mai bună înțelegere și toate acestea susținute de o metodă de predare a trainerului cu foarte multa răbdare.”

 

“Metoda de predare a fost plină de exemple edificatoare pentru înțelegerea unui proiect Agile.

Pentru cineva care nu aplică doar Agile, am putut înțelege conceptele și oportunitatea de a aplica în proiectele interne. Trainerul ne-a dat referințe, cărți, studii care pot aprofunda anumite concepte.”

Mi-a plăcut trainingul, prezentarea, structurarea. Am învățat foarte multe. Profesorul a prezentat într-un mod foarte clar, a răspuns întrebărilor noastre.”

Experiența acumulată la acest curs mi-a deschis orizontul în legătură cu filosofia Agile și metodele acestuia de implementare. Cursul a fost unul interactiv și plin de exemple din diverse domenii.

Mi-a plăcut modul în care a fost explicată materia, exemple de materie suplimentara în ceea ce privește metodologiile de lucru ce implementează filosofia Agile.”

 

“Din punctul meu de vedere a fost o experiență utilă pentru că:

–          am o evaluare mai bună a ceea ce am de făcut;

–           îmi folosește și în ce zona a activității mele;

–          am info cum este văzut agile în alte companii de dezvoltare software;

Nu aș exclude nici oportunitatea de networking oferită de cele 3 zile de training.

Am apreciat modul de predare (vocabular, introducere, într-un context cultural unde a fost cazul)

Am apreciat că am primit manualul în avans și comunicarea cu cei care administrează cursul (confirmare, telefon, mail).”

Mulțumim participanților,  baftă la examen și succes în tot ceea ce întreprindeți!

Pe toți cei care iși doresc să obțină „Agile Certified Practitioner” din prima incercare, va asteptam la viitoarele sesiuni de pregătire ACP Exam Prep, din București și Cluj. Nu uitați că înscrierea la cursurile de acest tip se face cu minim 1-2 luni înainte, în funcție de experiența cursantului în Agile, astfel încât să existe timp suficient parcurgerii materialului pentru examen.

#ACPdinprima pentru că #noicredemineducatie