Cum a fost ACP Exam Prep, Cluj 2018 „Trainingul pregatitor perfect!”

Cum a fost ACP Exam Prep, Cluj 2018 „Trainingul pregatitor perfect!”

In saptamana 12-15 Martie, ne-am intors la Cluj, pentru a demara seria de cursuri ACP Exam Prep pentru 2018. Am avut parte de un curs exceptional, cu participanti de la jucatori imporatanti din piata dezvoltatorilor iQuest, NTT Data, E-on, Garmin, Nordlogic!

” Mi-a placut mult atat modul de abordare cat si nivelul de know-how al trainerului. Am apreciat agilitatea cu care a fost tratata sesiunea de pregatire ACP, profesionalismul trainerului, nivelul de know-how atat in Agile cat si Waterfall.”

„Un refresh foarte bun, ancorat in materialul de certificare cu incursiuni in detalii acolo unde a fost cazul. Stefan este o combinatie echilbrata de umor, cunostinte si profesionalism.”

„Multumesc frumos pentru Trainingul ACP Exam Prep Perfect!”

„Am putut invata lucruri noi si am primit raspunsuri la intrebari legate de experienta personala. Informatiile din manualul ACP Prep au fost clarificate.”

Trainerul a fost foarte bine pregatit si a avut raspunsuri potrivite. De asemenea a avut o pregatitre didactica potrivita pentru tipologia cursantilor.”

” Stefan a reusit sa-mi capteze amentia foarte usor, desi de obicei nu am foarte multa rabdare. Ideile si conceptele au fost exemplificate cu situatii practice si logice. Kudos, Stefan!”

Suntem siguri ca pana la finalul lunii Mai, vom reveni cu vesti despre certificatii ACP din prima! Nu uitati ca inscrierea la cursurile de acest tip se face cu minim 1-2 luni inaint , functie de experienta cursantului in Agile, astfel incat sa existe timp suficient parcurgerii materialului pentru examen!

Programul pentru cursurile ACP Exam Prep aici.