Cum am obtinut certificare ACP din prima incercare ” Pregatirea in sine a fost foarte placuta pentru ca Agile este un taram fascinant!”

Cum am obtinut certificare ACP din prima incercare ” Pregatirea in sine a fost foarte placuta pentru ca Agile este un taram fascinant!”
             

Cum a fost experienta pregatirii examenului de certificare ACP cu EDU?

ACP Exam Prep –  inainte de curs mi s-au oferit toate informatiile de care aveam nevoie ca sa iau decizia sa ma inscriu. Dupa inscriere, am primit cartea foarte repede pentru a o parcurge inainte de curs. Trainingul a fost excelent, concentrat pe intelegerea esentei Agile si a specificului examenului. Am pastrat legatura cu Stefan si pentru aplicarea la PMI.

Cum te-au ajutat materialele si metoda completa #ACPdinprima  Carte-Curs-Soft Mike Griffiths?

Cartea a fost esentiala, a facut mult mai simpla pregatirea teoretica si s-a completat perfect cu cursul si materialele aditionale.
Asa cum atat cartea cat si trainerul ne-au atentionat, intrebarile de la examen au fost situationale. Experienta reala cu Agile nu este degeaba o conditie la aplicare. Intelegerea mentalitatii si a elementelor cheie Agile sunt fundamentale pentru a raspunde corect.

Ce sfaturi ai pentru cei care vor sa obtina certificarea ACP?

Pregatirea in sine a fost foarte placuta pentru ca Agile este un taram fascinant. Obtinerea certificarii este o recompensa atat personala cat si profesionala. Cu siguranta recomand cartea lui Mike Griffiths si cursul lui Stefan ! Si timp suficient de pregatire individuala !
Sanatate si toate cele bune !
Urmatoarele sesiuni ACP Exam Prep aici