Cum am obtinut certificarea ACP – Agile Certified Practitioner_63

Cum am obtinut certificarea ACP – Agile Certified Practitioner_63

 

Cum a fost experienta pregatirii examenului ACP?
Experienta pregatirii cu EDU mi se pare foarte profesionista. Pe tot parcursul pregatirii am primit din partea trainerului Stefan Bârgăoanu raspunsuri prompte si complete. Felicitari!

Ce crezi despre metoda de pregatire ACP Exam Prep – EDU?

Metoda mi se pare ideala, adica: ai cartea ACP EXAM PREP in care poti relua materialul functie de necesitati, cursul iti ofera explicatii detaliate pentru a intelege conceptele , iar softul te ghideaza in legatura cu cat de aproape de “adevar” esti. In plus faptul ca in soft vezi exact care sunt domeniile care ar trebui reluate ajuta foarte mult. Ce mi-a placut legat de softul de pregatire ACP FasTrack este si ca iti ofera explicatiile necesare pt a intelege de ce raspunsul X este cel bun.
De exemplu: eu am citit cartea o singura data si la sfarsitul fiecarui domeniu am facut testul din carte pt domeniul respectiv. Ulterio am facut si un test din soft specific pentru domeniul acoperit. La sfarsitul cartii am facut o simulare de examen in soft si am trecut prin raspunsuri pt a intelege de ce am gresit acolo unde am gresit. M-am uitat la fiecare domeniul sa vad cat % sunt raspunsuri corecte si am recitit domeniul cel mai slab, dupa care am dat o noua simulare de examen. Dupa care la fel, trecut prin raspunsuri pentru a intelege ce am gresit. Apoi am atacat domeniul cel mai slab – simulare de examen si a doua zi examenul propriu-zis.

Cum a fost la examenul ACP?

In general, am terminat simularile facute cu softul in cca 1.5 ore.  La examen am avut cca 25 de min pentru a revedea intrebarile marcate. Cred ca dificultatea cea mai mare este legata de intelegerea corecta a intrebarilor din punct de vedere al limbii engleze.

 Care este impactul acestui pas in cariera si viata ta?
Mi-a redeschis apetitul pt certificari si am invatat lucruri noi neacoperite in CSM. Si nu in ultimul rand am gasit o firma de profesionisti (EDU) care sa ma ajute cu certificari in domeniu. Metoda propusa de voi mi se pare extrem de sigura si cu rezultate garantate.
Multumesc si zi faina,