Cursuri Instagram, Linkedin si Pinterest

Cursuri Instagram, Linkedin si Pinterest

Fiecare business are nevoie de prezență în social media, indiferent că vorbim de un magazin local sau o companie națională sau multinațională. Social media trebuie să fie piesă esențială a fiecărei strategii de digital marketing. Cu alte cuvinte, social media este locul în care se află și te așteaptă să interacționezi cu el publicul tău țintă. Este locul unde trebuie să  construiești o comunitate în jurul brand-ului și să aduci un plus de valoare în viața clienților. 

Dacă vrei să înțelegi cum o prezență solidă în social media aduce o schimbare radicală pentru business-ul pentru care performezi, atunci ai ajuns unde trebuie. Haide să vorbim despre Instagram, Linkedin și Pinterest, unele dintre cele mai importante platforme sociale în digital marketing

Ce înseamnă Instagram Ads?

Instagram Ads este modalitatea prin care o companie își poate face publicitate prin imagini și conținut vizual pe Instagram. Altfel spus, Instagram este o platformă vizuală, ideală pentru a-ți consolida imaginea brand-ului tău, este (dacă vrei) o poveste. De asemenea, Instagram este un instrument de marketing puternic pentru întreprinderile care doresc să-și extindă prezența și vizibilitatea produselor / serviciilor lor. Desigur, succesul nu vine peste noapte, pentru rezultate vizibile este necesar să ai o prezență activă, menținând o rutină de cel puțin un post pe zi. 

Ce înseamnă Linkedin Ads?

LinkedIn Ads, așa cum sugerează și numele, sunt reclame plătite partajate pe LinkedIn. LinkedIn Ads este modalitatea ideală prin care o companie ajunge la o audiență profesională puternică. Deși LinkedIn nu are la fel de mulți utilizatori precum Facebook, profilurile utilizatorilor LinkedIn sunt exclusiv cele ale profesioniștilor, ceea ce înseamnă că platforma este un instrument eficient pentru reclame de tip business 2 business. LinkedIn Ads te ajută la crearea unui brand online durabil și de încredere pe piețele profesionale. 

Ce înseamnă Pinterest Ads?

Pinterest este o combinație între un motor de descoperire vizuală și un site de bookmarking ce permite utilizatorilor inserarea (“pin”) unor imagini și clipuri video pe diverse categorii (“boards”). Pinterest este unic, deoarece poate fi utilizat în întreaga pâlnie de marketing, nu doar la început. Pinterest Ads îți permite să alegi o imagine “pin”, un public țintă și un buget și apoi să promovați acel “pin” către publicul țintă. Precum Google Ads, Pinterest Ads rulează pe un sistem de licitație, numit platformă de pay-per-click (PPC). 

Cu ce mă ajută Instagram, Linkedin și Pinterest în afacerea mea?

 • Awareness. Prin Instagram, Linkedin și Pinterest îmbunătățești vizibilitatea brand-ului tău în rândul potențialilor clienți, ajungi la o audiență largă și consolidezi o comunitate.
 • Interacțiune. Comunicarea, într-o lume digitală, este factorul cheie care te diferențiază de concurență. Prin Instagram, Linkedin și Pinterest reduci distanța față de audiența brand-ului tău și construiești relații autentice, de durată. 
 • Accesibilitate. Pe lângă faptul că marketingul pe social media este mult mai accesibil decât marketingul tradițional, este, de asemenea, și mai ușor să începi. Rezultatele pe care le dorești sunt la o distanță de câteva click-uri, trebuie doar să știi care. 
 • Informație. Insight-urile pe care Instagram, Linkedin și Pinterest ți le oferă despre publicul tău este o adevărată mină de aur, știind asta te poți perfecționa continuu pe măsura așteptărilor și nevoilor clienților tăi. 

Ce tipuri de reclame pot să fac prin Instagram, Linkedin și Pinterest?

Instagram, Linkedin și Pinterest, precum alte rețele de social media, îți oferă o varietate de tipuri și formate de reclame din care să alegi. Și, ca și alte platforme, trebuie să alegi formatul de anunț în funcție de obiectivele și acțiunile pe care dorești să le întreprindă audiența ta țintă. 

Știm că pare dificil, de aceea vrem să te învățăm, pas cu pas, despre vânzările în mediul online prin Instagram, Linkedin și Pinterest Ads:

Într-o lume digitală efervescentă este esențial să-ți cunoști consumatorul și canalele media prin care poți ajunge la el. Instagram, Linkedin și Pinterest sunt instrumente puternice care te ajută în acest sens. Pentru a înțelege în profunzime modul de funcționare al acestor canale de comunicare îți punem la dispoziție patru programe educaționale care să te introducă în mediul digital și care să te transforme într-un Specialist în Social Media Marketing.

Acest program educațional este oferit sub licență exclusivă DMI pentru România, de către Web-Ventures și Flexability Management – EDU-differentiate yourself.

Află cum să crești și să activezi o comunitate în jurul produsului tău. Oferă publicului țintă mesajele care îl interesează pentru a rămâne alături de brand. Află rolul și importanța campaniilor paid în creșterea comunității și atingerea obiectivelor. Cursul de Certificare DMI PRO – Marketing Digital Professional îți oferă posibilitatea să înveți:

 • cele mai importante platforme sociale în digital marketing
 • dezvoltarea analizei audienței și utilizarea insight-urilor în campanii
 • crearea și optimizarea campaniilor de social media
 • creșterea și activarea publicului țintă 
 • implementarea unei strategii de social media pentru business

Prin Certificarea internațională – Social Media Marketing Specialist îți oferim abilitățile, experiența, strategia și tehnicile de care ai nevoie pentru a face o schimbare în toate mediile digitale: Facebook, LinkedIn, Snapchat, YouTube și Instagram. Vei afla cum să creezi un profil de companie pe Linkedln, vei înțelege ce înseamnă o prezență exemplară a unui brand în această platformă și cum să creezi una pentru compania ta. 

De asemenea, acest curs te va ajuta să înveți cum să creezi un cont de Instagram de referință, la care audiența revine întotdeauna, vorbim de strategie, promovare și optimizare pe acest canal digital.

Te învățăm despre Social Customer Service , cea mai mare oportunitate pentru a străluci, pentru a fi diferit. Vorbim și despre tipurile de conținut care se potrivesc pe fiecare platformă și despre cum să profiți la maximum de posibilitatea de a programa conținutul pe fiecare platformă. 

Certificarea internațională – Strategy & Planning Specialist îți va oferi certificarea în marketing digital și te va introduce în comunicarea digitală, marketing automation, formularea de bugete și strategii. În cadrul acestui curs înveți despre:

 • concepte fundamentale ale comunicării digitale, află ce contează pentru publicul tău, cum să gândești analitic și cum să conturezi o strategie de success,
 • cum poți să îmbunătățești ROI-ul indiferent de bugete, cum să abordezi diferite canale digitale și cum să le măsori inteligent,
 • cum afacerile inteligente folosesc software-uri CRM pentru vânzări mai eficiente, cum poți personaliza fiecare etapă sau poți defini mai multe fluxuri de vânzare,
 • cum poți folosi tool-uri pentru generarea și administrarea de lead-uri și cum poți măsura și interpreta datele mai eficient,
 • cum noile tehnologii influențează experiența consumatorului și cum trebuie să răspundem în fața lor, cum vei duce brand-ul tău mai departe decât au îndrăznit mulți să ajungă până acum.
 • și cum vei duce brand-ul tău mai departe decât au îndrăznit mulți să ajungă până acum.

Certificarea internațională – Social Selling Specialist îți oferă cunoștințe solide despre instrumentele și tehnicile de vânzare, ce reprezintă o parte esențială a oricărei strategii de succes de vânzări.Te învățăm tehnici pentru a te asigura că distribui content relevant publicului tău țintă și că vei obține rezultate. Vorbim despre procesul de up-sell și cross-sell pe platformele sociale. Acest curs acoperă, de asemenea:

 • modul în care procesul de cumpărare a luat o turnură nouă, mai rapidă, în ultimii zece ani
 • cum funcționează rețelele de socializare și cum poți influența prin mesajele transmise. 
 • cum să integrezi instrumentele de vânzare digitală, ce este social selling, etapele vânzării 
 • modul în care ROI crește în această lume dinamică.

Cursuri Instagram, Linkedin și Pinterest Ads pentru: 

 • profesioniști în marketing care vor să se perfecționeze, 
 • marketing manageri și echipele lor 
 • persoane care activează în management,
 • persoanele care vor să pășească rapid în această industrie în creștere,
 • mici antreprenori care vor să își crească afacerea, 
 • cei care își doresc o schimbare în carieră, 
 • toți cei care care au nevoie să creeze și să implementeze strategii de marketing digital în companiile lor sau pentru alții  

Cum se diferențiază certificarea DMI de ceea ce există deja pe piață?

Cu prezență în +130 de țări, cu peste 75.000 de membri certificați în digital marketing dintre care 88% ocupă în prezent poziții de management sau de seniori pe poziții din domeniul marketingului digital, Digital Marketing Institute este instituția care setează standardele și dă claritate rolurilor și titulaturilor din acest domeniu. Peste 81% dintre cursanții certificați confirmă că au evoluat pe o poziție superioară în în cariera lor după obținerea unei diplome certificate DMI.

Opțiuni de studiu flexibile

Pe lângă cursurile cu prezență fizică, primești acces 24 de ore din 24 la conferințe video, prezentări, exerciții practice, teste interactive și o rețea de profesioniști în digital marketing, gata să copaboreze sau să te ajute.

Experți în mediul digital

80% dintre studenții noștri lucrează acum în mediul digital, acum e șansa ta să fii unul dintre ei. Acest lucru se datorează și faptul că cursurile sunt proiectate și oferite de experți practicieni care lucrează și excelează într-o varietate de specialități digitale.

Obțineți cunoștințe actualizate în domeniu

Echipa noastră lucrează în strânsă colaborare cu experți din industria digitală (precum boardul consultativ al programului, compus din business-uri digitale de top, inclusiv Google, Facebook, Twitter și LinkedIn) pentru a crea, revizui și actualiza conținutul cursurilor în mod continuu. 

Acreditare recunoscută la nivel internațional

După finalizarea cursului, vei primi o calificare recunoscută la nivel mondial. Da, ai citit bine, certificare recunoscută la nivel mondial. Mai mult de 75 de mii de membri din toată lumea au încredere în DMI ca să avanseze în carieră.

Acest program educațional este oferit sub licență exclusivă DMI pentru România, de către Web-Ventures și Flexability Management – EDU-differentiate yourself.

Alte cursuri recomandate: